Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Computer Case Savio SHADOW X2 Black

Brand:
43 people are viewing this product right now

$71.18

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:5 days
SKU: COMSAV-00029 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Το Shadow X2 Case Mesh είναι ένα περίβλημα υπολογιστή που απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να συναρμολογήσουν τον δικό τους υπολογιστή. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετική προστασία και ψύξη των εξαρτημάτων, ενώ παράλληλα διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό.

ATX MID-Tower Case

Το Shadow X2 έχει διαστάσεις 407 x 211 x 455 mm, μπροστινή όψη από πλέγμα και πλευρικές πόρτες από σκληρυμένο γυαλί με μεντεσέδες. Χάρη σε αυτό το είδος σχεδιασμού, φαίνεται πολύ μοντέρνο και παρέχει μεγάλη ευκολία.

Οι διαστάσεις του υλικού επιτρέπουν την εγκατάσταση ενσωματωμένου συστήματος υγρής ψύξης 120, 240 ή 360 mm στην πρόσοψη. Υπάρχει επίσης μια προαιρετική επιλογή ψύξης 120 ή 240 mm στην κορυφή της θήκης.

Επιπλέον, η θήκη φιλοξενεί τυπική αερόψυξη CPU με ύψος που δεν υπερβαίνει τα 160 mm. Χάρη σε αυτές τις διαστάσεις, είναι δυνατή η κάθετη τοποθέτηση της κάρτας γραφικών GPU.

 

4 ανεμιστήρες που περιλαμβάνονται με την επιλογή PWM

Η θήκη Shadow X2 Savio Case διαθέτει 4 ανεμιστήρες 120 mm με έλεγχο PWM. Χαρακτηρίζονται από απόδοση, ανθεκτικότητα και αθόρυβη λειτουργία. Μπορείτε εύκολα να τους ελέγξετε χρησιμοποιώντας εργαλεία που προορίζονται για τη μητρική κάρτα στο λειτουργικό σύστημα ή από το BIOS/UEFI. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητά τους μπορεί να ρυθμιστεί σε ένα ευρύ φάσμα, συνήθως από 10 -100%, διατηρώντας παράλληλα χαμηλά τα επίπεδα θορύβου.

 

Θύρες εισόδου/εξόδου που βρίσκονται στο επάνω μέρος του πλαισίου

Το Shadow X2 διαθέτει έναν πίνακα εισόδων/εξόδων που διαθέτει τα τυπικά κουμπιά ενεργοποίησης και επαναφοράς, μία θύρα USB 3.0, δύο θύρες USB 2.0, είσοδο και έξοδο ήχου HD, καθώς και ένα πρόσθετο κουμπί RESET/LED για τον έλεγχο των εφέ φωτισμού.

 

Πολυδύναμο εσωτερικό

Η θήκη χαρακτηρίζεται από υψηλή εργονομία, απροβλημάτιστη εγκατάσταση και ευελιξία. Οι παράμετροι εξόδου του αποτελούν συμβιβασμό μεταξύ υψηλής απόδοσης και σύγχρονου χαρακτήρα. Είναι σημαντικό ότι μπορείτε να επεκτείνετε το υλικό ανά πάσα στιγμή, προσθέτοντας, για παράδειγμα, περισσότερους ανεμιστήρες, υδρόψυξη ή άλλες μονάδες. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Shadow X2 της Savio είναι ότι δέχεται τέτοιες παραμέτρους όπως εσείς τις ορίζετε.

Χρώμα

Τύπος

Υλικό Κατασκευής

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Computer Case Savio SHADOW X2 Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Computer Case Savio SHADOW X2 ...

$71.18

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert