Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Φριτέζα Αέρος Ninja AF180EU Black

Brand:
16 people are viewing this product right now

$137.00

Shipping calculated at checkout.
or

🔥 Buy More Save More!

Buy 3 items get 5% OFF
on each product
Buy 6 items get 10% OFF
on each product
Buy 10 items get 15% OFF
on each product
Estimated delivery:5 days
SKU: FRYNIN00006 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Η φριτέζα αέρα με πιο συμπαγές μέγεθος και πιο γενναιόδωρη χωρητικότητα*.

Αναζητάτε μια φριτέζα χωρίς λάδι που σας επιτρέπει να μαγειρεύετε ένα γεύμα για όλη την οικογένεια, με περιορισμένο αποτύπωμα; Η φριτέζα χωρίς λάδι Ninja MAX PRO βελτιστοποιεί κάθε τετραγωνικό εκατοστό του πάγκου εργασίας και μπορεί να χωρέσει έως και 4 στήθη ή μηρούς κοτόπουλου χάρη στο μεγάλο συρτάρι των 6,2 L. Είναι η ιδανική συσκευή για το μαγείρεμα ενός γεύματος για ένα έως τέσσερα άτομα.

Η πλάκα μαγειρέματος με ρυθμιζόμενο ύψος σάς επιτρέπει να μαγειρεύετε με 2 διαφορετικούς τρόπους . Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη χαμηλή θέση για ομοιόμορφο και τραγανό μαγείρεμα φαγητών ή να το τοποθετήσετε στην υψηλή θέση για να μαγειρέψετε μικρά υλικά και να ροδίσετε τα πιάτα σας.

Γρήγορη και αποτελεσματική, η φριτέζα αέρα Ninja σάς επιτρέπει επίσης να μαγειρεύετε χρησιμοποιώντας έως και 60% λιγότερη ενέργεια από έναν φούρνο †. Μπορείτε έτσι να εξοικονομήσετε χρήματα και ενέργεια, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των σπιτικών γευμάτων σας.

Με το μαγείρεμα έως και 50% πιο γρήγορα από τους φούρνους με ανεμιστήρα ***, μπορείτε να απολαύσετε υγιεινά, νόστιμα γεύματα, έτοιμα για σερβίρισμα σε λίγα λεπτά. Πολυάσχολες μέρες; Θέλετε να μαγειρέψετε υγιεινά για την οικογένεια χωρίς καμία ταλαιπωρία και σε χρόνο ρεκόρ; Με Ninja, έξυπνες ρίμες με νόστιμο. Εξοικονομήστε χρόνο, ηλεκτρισμό και απλοποιήστε την καθημερινότητά σας και της οικογένειάς σας, με φριτέζες Ninja χωρίς λάδι.

Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει με 6 τρόπους μαγειρέματος :

AIR FRY : Ψάχνετε για πιο υγιεινές εναλλακτικές για τα τηγανητά; Επιτέλους απολαύστε τηγανητά χωρίς να νιώθετε ενοχές! Το τηγάνισμα χωρίς λάδι σάς επιτρέπει να μαγειρεύετε με έως και 75% λιγότερα λιπαρά από τις παραδοσιακές μεθόδους τηγανίσματος**. Ένας ανεμιστήρας μεταφοράς κυκλοφορεί πολύ ζεστό αέρα για να ψηθεί ομοιόμορφα και να γίνει τραγανό το φαγητό σας, χωρίς να προσθέσετε λάδι. Είναι ιδανικό για να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φρέσκα ή κατεψυγμένα φαγητά, χρυσές πατάτες, ψητά σάντουιτς ή φιλέτα σολομού, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλατοπιπερώσετε και να μαγειρέψετε με απόλυτη ηρεμία.
MAX CRISP : Μετατρέψτε τα κατεψυγμένα σας τρόφιμα σε εξαιρετικά τραγανά πιάτα. Η εξαιρετικά γρήγορη ροή αέρα σε συνδυασμό με θερμοκρασία 240°C σάς επιτρέπει να αποκτάτε χρυσαφί και τραγανά φαγητά, χωρίς να χρειάζεται να τα ξεπαγώσετε πρώτα: ιδανικό για καθημερινά γεύματα μετά από μια κουραστική μέρα.
ΨΗΤΟ: Πείτε αντίο στον φούρνο: αυτή η συσκευή κάνει τις ψητές πατάτες τραγανές εξωτερικά και μαλακές εσωτερικά, χοιρινές μπριζόλες στη σχάρα, γεμιστές μελιτζάνες, ακόμη και ένα ολόκληρο ψητό κοτόπουλο 1,6 κιλά ή μισή ώμη αρνιού βάρους 1,3 κιλών.
ΨΗΣΙΜΟ : Από ξεφλουδισμένα και τραγανά αρτοσκευάσματα και μπουκιές μέχρι μαλακά κέικ, η λειτουργία Bake είναι ιδανική για να φτιάξετε νόστιμα επιδόρπια και πτι φουρ.
ΑΝΑΣΘΕΡΜΑΝΣΗ : Ζεστάνετε απαλά τα υπολείμματά σας για να επαναφέρετε τη γεύση και την υφή που είχαν φρέσκα από το φούρνο.
ΑΦΥΔΑΤΩ : Αφαιρέστε απαλά την υγρασία από τα συστατικά σας για να φτιάξετε 100% φυσικά σπιτικά σνακ, γαρνιτούρες και καρυκεύματα.

Εύρος Θερμοκρασίας

Είδος Φριτέζας

Συνολική Ισχύς

Χωρητικότητα (lt)

Διαστάσεις Προϊόντος

Βάρος

Χρώμα

Ύψος

Πλάτος

Μήκος

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Φριτέζα Αέρος Ninja AF180EU Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Φριτέζα Αέρος Ninja AF180EU Bl...

$137.00

36 σε απόθεμα

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert