Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Κωπηλατική VirtuFit Row 450

Brand:
16 people are viewing this product right now

$439.00

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:4 days
SKU: GYMVIR-00006 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Κωπηλατικές μηχανές

VirtuFit Row 450

Περιγραφή αντικειμένου

Η κωπηλατική VirtuFit 450 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία κωπηλασίας, καθώς πρόκειται για την καλύτερη επιλογή για άνετη και ποιοτική προπόνηση. Χρησιμοποιώντας μήκος ράγας 94 cm και 5.5 kg τροχό παρέχει ομαλή, άνετη και αποτελεσματική άσκηση. Με 10 επίπεδα αντίστασης, η κωπηλατική βοηθά στην τόνωση των χεριών, των ποδιών, της κοιλιάς και των μυών στους ώμους, ενώ συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη βελτίωση της καρδιαγγειακής απόδοσης. Ένα ακόμη βασικό πλεονέκτημά της είναι ότι δεν πιέζει την πλάτη και τις αρθρώσεις ανακουφίζοντας αυτές τις περιοχές από την ένταση, καθώς η άσκηση που παρέχει είναι αισθητά λιγότερο επίπονη σε σχέση με άλλες προπονήσεις.

 

Προπόνηση στα μέτρα σας!
Το εργονομικά διαμορφωμένο τιμόνι (χειρολαβή), το ανατομικό κάθισμα, το μήκος της ράγας κίνησης και τα αντιολισθητικά πεντάλ με τις προσαρμόσιμες δέστρες ποδιών εγγυώνται ότι θα παραμένετε στη σωστή θέση κατά τη διάρκεια της άσκησης ώστε να έχετε σωστή στάση σώματος για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, το μαγνητικό σύστημα αντίστασης και η ποιοτική κατασκευή από αλουμίνιο υπόσχονται άνετη, αθόρυβη και ομαλή λειτουργία.

 

Οθόνη LCD
O ενσωματωμένος υπολογιστής διαθέτει μια κομψή οθόνη LCD που εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες της προπόνησης (χρόνος, θερμίδες, επαναλήψεις, συνολικές επαναλήψεις). Υπάρχει ακόμη και η επιλογή scan για να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την πρόοδό σας εναλλάξ και να κάνετε την άσκησή σας πιο αποτελεσματική.

 

Εύκολη αναδίπλωση

Δεδομένου ότι ο περιορισμένος χώρος και η αποθήκευση του εξοπλισμού είναι σημαντικοί παράγοντες στην αγορά οποιουδήποτε οργάνου γυμναστικής, η συγκεκριμένη κωπηλατική έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διπλώνει εύκολα μετά τη χρήση της μέσω ενός εύχρηστου και απλού μηχανισμού, ενώ με τα ροδάκια εύκολης μεταφοράς που διαθέτει μπορείτε να την τοποθετείτε σε όποιο σημείο εσείς επιθυμείτε.

VirtuFit Fitness

Η Ολλανδική εταιρεία VirtuFit εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της, και ότι ο εξοπλισμός και τα είδη γυμναστικής είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά, και έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην φιλικότητα προς τον χρήστη, το σχεδιασμό και τις εκτεταμένες λειτουργίες.

 

 

 

Αναδίπλωση

Βάρος

Βάρος Τροχού (kg)

Διαστάσεις Διπλωμένου (cm)

Δυνατότητα Αναδίπλωσης

Εγγύηση

Επίπεδα Αντίστασης

Μήκος

Τύπος Οθόνης

Πετάλια

Πιστοποιήσεις Ασφαλείας

Ροδάκια Μεταφοράς

Σύστημα Αντίστασης

Ενδείκνυται για

Ύψος

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Κωπηλατική VirtuFit Row 450”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Κωπηλατική VirtuFit Row 450

$439.00

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert