Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

TV HISENSE 55″, 55A6N, LED, Ultra HD, Smart TV, Wi-Fi, 60Hz

Brand:
48 people are viewing this product right now

$538.49

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:4 days
SKU: TVHIS-00028 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Ποιότητα 4K με εξαιρετική λεπτομέρεια για όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο
Ξεκλειδώστε ανώτερη ευκρίνεια για όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο στην οθόνη με την αναβάθμιση Hisense 4K. Αυτή η έξυπνη λειτουργία όχι μόνο μεταμορφώνει τα αγαπημένα σας κλασικά έργα και ταινίες, αλλά μεταδίδει επίσης τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και ακόμη και περιεχόμενο ροής σε εκπληκτική ποιότητα 4K. Κάθε εικονοστοιχείο αυξάνεται στην ισχύ της τηλεόρασής σας.

Η πιο αγνή έκφραση του χρώματος
Το Precise Color της Hisense επιδιώκει να ελαχιστοποιήσει την απόσταση μεταξύ πραγματικότητας και τέχνης. Εμπνευσμένο από τους δασκάλους του χρώματος, προσφέρει απαράμιλλο βάθος τόνου και υφής. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο όπου κάθε pixel είναι μια πινελιά, ζωγραφίζοντας την οθόνη σας με την αυθεντικότητα και τη ζωντάνια του πραγματικού κόσμου.

Μια μαύρη εικόνα από άκρη σε άκρη
Απολαύστε φανταστική αντίθεση με την άμεση πλήρη συστοιχία της Hisense. Ένα πυκνό πλέγμα LED καλύπτει ολόκληρο το πίσω πλαίσιο, επιτρέποντας τον ακριβή έλεγχο της φωτεινότητας. Το αποτέλεσμα είναι μια οπτική πανδαισία: καθαρά, ζωντανά χρώματα και βαθιά, μαγευτικά μαύρα που εκτείνονται από άκρη σε άκρη, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα εικόνας.

Μπείτε στην ιστορία με το Dolby
Ανακαλύψτε τη διαφορά Dolby – μια premium εμπειρία ψυχαγωγίας που σας βοηθά να νιώσετε μια βαθύτερη σύνδεση με τις ταινίες, τις εκπομπές, τη μουσική, τα αθλήματα και τα παιχνίδια που αγαπάτε. Δείτε τι σας έλειπε με μια συναρπαστική εμπειρία όπως καμία άλλη. Μόλις το ζήσετε στο Dolby, δεν θα το θέλετε αλλιώς.

Δείτε ταινίες και εκπομπές με τον τρόπο που σκόπευαν οι κινηματογραφιστές
Ζήστε το μήνυμα όπως προορίζεται με τη λειτουργία Hisense Filmmaker Mode. Προσαρμόστε το βίντεό σας στις αρχικές του ρυθμίσεις για να δείτε λεπτομέρειες όπως ήχο, λόγο διαστάσεων, χρώμα, ρυθμό καρέ και άλλα, καθώς είχε αρχικά σχεδιαστεί για την πιο αυθεντική προβολή του αριστουργήματος του αγαπημένου σας σκηνοθέτη , προτού το αλλάξετε σε γενική προβολή.

Νιώστε την ατμόσφαιρα με τον καθηλωτικό ήχο της τηλεόρασης
Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλήματα, μουσική – η ψυχαγωγία που αγαπάτε γίνεται ακόμα καλύτερη όταν την ακούτε στην τηλεόραση Hisense με DTS® Virtual:X™ και Dolby Audio. Η κρυστάλλινη διαύγεια, ο εύκολος στην ακρόαση διάλογος, η εξαιρετική λεπτομέρεια και τα ρεαλιστικά εφέ ήχου surround συνδυάζονται για να αυξήσουν την επίδραση των αγαπημένων σας σκηνών και συμβάντων.

Πιο ομαλή, χωρίς θάμπωμα εικόνα
Επωφεληθείτε από το MEMC και τη μείωση θορύβου 3D σε ένα πάνελ 60 Hz με τη λειτουργία Smooth Motion του Hisense. Αυτή η δυνατότητα εξαλείφει αυτές τις ενοχλητικές θολώσεις, καθώς κάθε περίπλοκη κίνηση, κάθε ξαφνική στροφή, εμφανίζεται με ευκρίνεια, κάνοντας τις δυναμικές σκηνές να φαίνονται ρευστές και ρεαλιστικές. Βυθιστείτε στην άψογη δράση και απολαύστε κάθε στιγμή.

Διεκδικήστε τις καλύτερες θέσεις στο γήπεδο
Μπείτε στο στάδιο με το AI Sports Mode, όπου κάθε λεπίδα γρασιδιού, κάθε σταγόνα ιδρώτα, κάθε χτύπημα της μπάλας, κάθε νότα στη φωνή του σχολιαστή και κάθε κραυγή από το πλήθος ζωντανεύει με εκπληκτική διαύγεια. Καθηλωτικό άθλημα, έξυπνα προσαρμοσμένο για μια εμπειρία γηπέδου από τον καναπέ σας.

Εξαιρετικά ομαλό gaming, απίστευτη απόκριση
Το Game Mode PLUS είναι το εισιτήριό σας για ομαλό, καθηλωτικό παιχνίδι. Με πάνελ 60 Hz με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης και MEMC χαμηλής καθυστέρησης, εξαλείφει την απόσταση μεταξύ της κάρτας γραφικών και της οθόνης. Πείτε αντίο στο lag και γεια στο ομαλό gaming.

Μεγαλύτερη οθόνη για μεγαλύτερη ψυχαγωγία
Μην περιμένετε άλλο για να αναβαθμίσετε την οικιακή ψυχαγωγία σας με μεγαλύτερες οθόνες. Αναβαθμίστε σε μεγαλύτερο μέγεθος και βυθιστείτε σε τοπία που κόβουν την ανάσα, ευκρινείς λεπτομέρειες, κινηματογραφική εμπειρία και πολλές άλλες δυνατότητες.

Η φωνή σου, η εντολή σου
Πάρτε τον έλεγχο χωρίς κόπο με το φωνητικό έλεγχο Hisense. Πατήστε το κουμπί και μιλήστε για να καθοδηγήσετε την εμπειρία προβολής σας. Αλλάξτε προγράμματα, προσαρμόστε την ένταση ή περιηγηθείτε σε νέο περιεχόμενο, όλα με τη δύναμη της φωνής σας. Είναι η ελευθερία του απρόσκοπτου ελέγχου, μία φωνητική εντολή κάθε φορά.

Τέλεια λάμψη μέρα και νύχτα
Ανακαλύψτε τη διαισθητική ευκολία θέασης με τον Προσαρμοζόμενο Αισθητήρα Φωτός. Ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας, η τηλεόραση Hisense προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες φωτισμού περιβάλλοντος, διασφαλίζοντας ότι κάθε σκηνή είναι τέλεια φωτισμένη για βέλτιστη άνεση θέασης. Συνδυάζοντας αβίαστα την καινοτομία με την άνεση προβολής σας.

Ανάλυση Οριζόντια*

Ανάλυση Κάθετα*

Διαγώνιος Οθόνης

Ευκρίνεια*

Τύπος Οθόνης

HDR

Smart TV

Δέκτης

Τεχνολογία Πάνελ

Ανάλυση Οθόνης

Μέγιστο Refresh Rate

Δυνατότητες και Λειτουργίες

Συνδέσεις

Αναλογία

Vesa

Χρώμα

Ύψος (με βάση)

Πλάτος (με βάση)

Μήκος (με βάση)

Ύψος (χωρίς βάση)

Πλάτος (χωρίς βάση)

Μήκος (χωρίς βάση)

Βάρος (χωρίς βάση)

Βάρος με Βάση

Εγγύηση

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TV HISENSE 55″, 55A6N, LED, Ultra HD, Smart TV, Wi-Fi, 60Hz”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

TV HISENSE 55″, 55A6N, L...

$538.49

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert