Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Keyboard Savio Phenix Yellow Pudding Black

Brand:
22 people are viewing this product right now

$63.46

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:5 days
SKU: COMSAV-00039 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο Phenix Yellow Pudding
Το μηχανικό πληκτρολόγιο Phenix συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής με άνεση στη χρήση, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για gamers. Το προϊόν προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και υψηλή συμβατότητα με λειτουργικά συστήματα και υλικό. Το πληκτρολόγιο έχει διάταξη 82 πλήκτρων. Αυτό το καθιστά μια συμπαγή επιλογή, ιδανική τόσο για εργασίες γραφείου όσο και για παιχνίδια. 

3 τρόποι σύνδεσης 
Το Phenix προσφέρει ευελιξία συνδεσιμότητας με τρεις διαθέσιμες διεπαφές: ασύρματο 2,4 GHz, Bluetooth και ενσύρματο USB.  Εάν προτιμάτε λιγότερα καλώδια και ελευθερία, μια ασύρματη σύνδεση θα είναι η τέλεια λύση για εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ επικοινωνίας μέσω μιας τυπικής σύνδεσης Bluetooth ή ενός αποκλειστικού δέκτη USB. Η σύνδεση 2,4 GHz είναι γρήγορη, σταθερή και εξασφαλίζει ελάχιστες καθυστερήσεις.  Με τη σειρά τους, για άτομα που εκτιμούν την άμεση επικοινωνία με έναν υπολογιστή χωρίς να ανησυχούν για την εμβέλεια, υπάρχει η επιλογή σύνδεσης στον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB. 

Πλήρης ανατροπή πλήκτρου N και anti-ghosting 
Το πληκτρολόγιο της Savio προσφέρει πλήρη ανατροπή πλήκτρων N και anti-ghosting. Η εναλλαγή πλήκτρων σάς επιτρέπει να καταχωρήσετε σωστά πολλά πλήκτρα που πατήθηκαν ταυτόχρονα. Το Phenix μπορεί να χειριστεί σωστά το πάτημα ακόμη και όλων των κουμπιών ταυτόχρονα. Με τη σειρά του, το anti-ghosting εγγυάται ότι μετά το πάτημα ενός ή περισσότερων κουμπιών, το πληκτρολόγιο θα τα καταχωρήσει μόνο, χωρίς αυτά τα «πρόσθετα» λεγόμενα «κλειδιά-φάντασμα» που δεν αγγίχτηκαν. Χάρη σε αυτές τις λειτουργίες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχαία έλλειψη απόκρισης κατά τη διάρκεια έντονων περιόδων παιχνιδιού. Το πληκτρολόγιο Savio είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση. 

Διακόπτες Gateron Pro 
Το ασύρματο πληκτρολόγιο Phenix διαθέτει καλύμματα πλήκτρων πουτίγκας κατασκευασμένα από υλικό ABS με τεχνολογία διπλού ψεκασμού . Αυτό εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και μοναδική εμφάνιση. Οι διακόπτες Gateron Pro που χρησιμοποιούνται χαρακτηρίζονται από την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής, και επομένως εξαιρετική άνεση στη χρήση , με εγγυημένη διάρκεια ζωής 100.000.000 κλικ. 

Πλήκτρα 
Τα πλήκτρα Pudding στο πληκτρολόγιο Savio Phenix είναι ένας συνδυασμός μοντέρνου σχεδιασμού και εντυπωσιακού οπίσθιου φωτισμού. Χάρη στις ημιδιαφανείς πλευρές, το φως LED διαχέεται αποτελεσματικά, δημιουργώντας ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα. Κατασκευασμένα με τεχνολογία διπλής έγχυσης, παρέχουν αντοχή στην τριβή, η οποία αυξάνει την αντοχή και την άνεση στη χρήση.
 
Ειδικό λογισμικό 
Το Phenix είναι εξοπλισμένο με αποκλειστικό λογισμικό που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις λειτουργίες, τα εφέ φωτισμού και άλλες ρυθμίσεις κουμπιών, έτσι ώστε το πληκτρολόγιο να ταιριάζει απόλυτα στις ατομικές σας ανάγκες. Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού σας και ανεβάστε την εμπειρία παιχνιδιού σας στο επόμενο επίπεδο με το Savio. 

Πολυλειτουργικό 
Ανάλογα με τις ρυθμίσεις, κυρίως μέσω του λογισμικού, είναι δυνατός ο έλεγχος της φωτεινότητας του οπίσθιου φωτισμού ή της έντασης του ήχου που παίζεται χρησιμοποιώντας ένα ειδικό κουμπί. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τραγούδια γυρίζοντας το κουμπί μπροστά και πίσω, να σβήσετε τον ήχο (λειτουργία σίγασης) και να αλλάξετε τη λειτουργία φωτισμού πατώντας το κουμπί που είναι ενσωματωμένο στο πόμολο.  

 

Φόρτιση

Συνδέσεις

Τύπος Λειτουργίας

Χωρητικότητα Μπαταρίας

LED

Μέγιστη εμβέλεια

Υλικό Κατασκευής

Μήκος Καλωδίου

Τύπος

Σύνδεση

Ασύρματο*

Χρώμα

Βάρος

Διακόπτες

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Keyboard Savio Phenix Yellow Pudding Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Keyboard Savio Phenix Yellow P...

$63.46

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert