Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Ατμοκαθαριστής Concept CP2000 White

Brand:
37 people are viewing this product right now

$100.42

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:4 days
SKU: ACSCON-00007 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Ο ζεστός ατμός σκοτώνει έως και το 99% των βακτηρίων
Ο ζεστός ατμός μπορεί να σκοτώσει έως και το 99% των βακτηρίων που βρίσκονται συνήθως στο σπίτι. Ο καθαρισμός με ατμό βασίζεται σε συνδυασμό πίεσης και υψηλής θερμοκρασίας γύρω στους 100 °C. Η συσκευή δημιουργεί ατμό από το νερό, ο οποίος απομακρύνεται από την υψηλή πίεση. Έχει τέτοια δύναμη που διαλύει όλες τις ακαθαρσίες. Ο καθαρισμός με ατμό είναι γρήγορος, εξαιρετικά αποτελεσματικός και ταυτόχρονα φιλικός προς το περιβάλλον, καθώς δεν απαιτεί τη χρήση χημικών. Η καθαρισμένη επιφάνεια είναι τέλεια καθαρή και απολυμασμένη.

Απαλή απολύμανση σκληρών δαπέδων
Τα τέλεια καθαρά δάπεδα χωρίς έναν κουβά βρώμικο νερό δεν θα είναι πλέον απλώς ένα όνειρο. Απλώς πρέπει να γεμίσετε τη δεξαμενή των 400 ml με νερό, να συνδέσετε το υφασμάτινο κάλυμμα και μέσα σε 20 δευτερόλεπτα μπορείτε να διανείμετε εύκολα ατμό χρησιμοποιώντας τον ψεκαστήρα. Ο ζεστός ατμός έχει απολυμαντική δράση, κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα από νοικοκυριά με μικρά παιδιά, αλλεργικούς και ασθματικούς. Το ύφασμα καθαρισμού μικροϊνών απορροφά πολύ καλά τη βρωμιά και μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να πλυθεί στο πλυντήριο. Για εύκολη αποθήκευση του καλωδίου, η σφουγγαρίστρα είναι εξοπλισμένη με ειδική θήκη.

Καθαρίζει και επαναφέρει την όψη κάθε χαλιού
Μπορείτε να καθαρίσετε τέλεια όχι μόνο τα σκληρά δάπεδα, αλλά και το χαλί. Απλώς τοποθετήστε το ειδικό ανεμόπτερο χαλί στο ακροφύσιο του δαπέδου και είστε έτοιμοι. Ο καυτός ατμός διαλύει όλες τις ακαθαρσίες και ταυτόχρονα ανασηκώνει τις πατημένες ίνες, αναζωογονεί τα χρώματα και σκοτώνει τα βακτήρια.

Πλούσια αξεσουάρ για τον καθαρισμό κάθε γωνιάς του σπιτιού
Ο πλούσιος εξοπλισμός δίνει στη σφουγγαρίστρα ατμού ένα πραγματικά ευρύ φάσμα χρήσεων. Απλώς αφαιρέστε τη μονάδα χειρός και επιλέξτε το αξεσουάρ που χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή. Με τον ατμοκαθαριστή CP2000, μπορείτε να καθαρίσετε και να απολυμάνετε ολόκληρο το σπίτι και το αυτοκίνητο. Μπορείτε να καθαρίσετε γυάλινες επιφάνειες, παράθυρα, καθρέφτες, μπάνια, τουαλέτες, νεροχύτες, βρύσες, ταπετσαρίες, δάπεδα, ακόμη και ελαστικά αυτοκινήτου με αυτό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε κουρτίνες και κουρτίνες χωρίς να τις αφαιρέσετε. Χάρη στον εύκαμπτο σωλήνα, μπορείτε επίσης να φτάσετε σε δυσπρόσιτα σημεία.

Αφαιρεί όλη τη βρωμιά και τα λίπη από την κουζίνα
Ο ατμοκαθαριστής είναι ιδανικός βοηθός για την αφαίρεση βρωμιάς και λίπους στην κουζίνα. Η νάιλον και η συρμάτινη βούρτσα μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε βρωμιά. Η αφαίρεση ακαθαρσιών με ζεστό ατμό είναι φιλική προς το περιβάλλον και φθηνή. Δεν χρειάζεστε απορρυπαντικά ή απολυμαντικά, μόνο νερό και ελάχιστο ρεύμα.

Ο καυτός ατμός διαλύει το σαπούνι και σκοτώνει τα επιβλαβή βακτήρια
Το μπάνιο είναι ένα ιδανικό μέρος για να χρησιμοποιήσετε ατμοκαθαριστή. Θα σας βοηθήσει τέλεια με τον καθαρισμό σιφώνι, νεροχύτες, βρύσες, μπανιέρες και τουαλέτες. Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό μάκτρο με ένα πανί για να πλύνετε ολόκληρη την περιοχή του ντους. Ο ζεστός ατμός διαλύει το σαπούνι, απομακρύνει τα άλατα και σκοτώνει τις επιβλαβείς μπαταρίες. Μπορούν επίσης να χειριστούν τη συντήρηση πλακιδίων και πλακόστρωτων σε όλο το σπίτι και τον καθαρισμό των αρμών. Χάρη στο ακροφύσιο σχισμής με μια βούρτσα, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τη σκόνη πίσω από έπιπλα, καλοριφέρ ή τον πάγκο της κουζίνας.

Rodina Perfect Clean
Δεν είναι άδικο που λένε ότι η καθαριότητα είναι μισή υγεία. Γι' αυτό εμείς στην Concept έχουμε ετοιμάσει μια ολόκληρη σειρά βοηθών καθαρισμού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και ταιριάζει στο χέρι σας. Έχετε ήδη το αγαπημένο σας;

Τεχνικές παράμετροι:

  • 7 επίπεδα φιλτραρίσματος
  • Χρόνος λειτουργίας με ατμό: 20 λεπτά.
  • Ενδεικτική λυχνία θέρμανσης
  • Αξεσουάρ:
  • Εύκαμπτος σωλήνας για καλύτερη πρόσβαση στη μολυσμένη περιοχή
  • Μυστρί – για λείες επιφάνειες
  • Διαχύτης ατμού – για καθαρισμό μεγαλύτερων επιφανειών
  • Γωνιακό εξάρτημα – για δυσπρόσιτα μέρη
  • Ακροφύσιο συγκέντρωσης – για καθαρισμό αρμών και κενών
  • Καθαριστικό ύφασμα – απορροφά τη βρωμιά, μπορεί να πλυθεί
  • Πινέλα λεπτομέρειας
Χρόνος θέρμανσης

Χρώμα

Δυνατότητα Αναδίπλωσης

Είδος Εργαλείου

Συνολική Ισχύς

Χωρητικότητα Κάδου

Μήκος Καλωδίου

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ατμοκαθαριστής Concept CP2000 White”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Ατμοκαθαριστής Concept CP2000 ...

$100.42

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert