Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Φριτέζα Αέρος Concept FR3500 Metallic

Brand:
45 people are viewing this product right now

$93.48

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:3 days
SKU: FRYCON-00002 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Ένας υγιεινός τρόπος τηγανίσματος
Η φριτέζα FR3500 είναι μια υγιεινή εναλλακτική για την προετοιμασία των αγαπημένων σας τηγανητών λιχουδιών. Χάρη στη συνεχή ροή του ζεστού αέρα, θα έχετε νόστιμα και τραγανά πιάτα χωρίς τη χρήση λαδιού, τα οποία θα ψηθούν ομοιόμορφα και ταυτόχρονα θα περιέχουν λιγότερες θερμίδες, χοληστερόλη και λιπαρά. Θα αποφύγετε επίσης τη δυσάρεστη μυρωδιά που σχετίζεται με το κλασικό τηγάνισμα λαδιού. Χωρίς κόπο ή τύψεις, μπορείς να απολαμβάνεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει κάθε μέρα.

Περισσότερο από φριτέζα
Στη φριτέζα FR3500 θα βρείτε ένα γενικό βοηθό κουζίνας. Χάρη στο καλάθι 4,3 λίτρων, μπορείτε να προετοιμάσετε άνετα φαγητό για όλη την οικογένεια. Η συσκευή εξοικονομεί χρόνο, ενέργεια και χώρο στην κουζίνα γιατί αντικαθιστά τη λειτουργία πολλών συσκευών. Εκτός από υγιεινό τηγάνισμα, μπορείτε να το ψήσετε ή να ψήσετε στη σχάρα. Μπορείτε να ετοιμάσετε σχεδόν οποιοδήποτε γεύμα σε μια στιγμή – από σπιτικές πατάτες, κρέας, λαχανικά μέχρι ένα νόστιμο επιδόρπιο.

Διαισθητικά χειριστήρια
Ο έλεγχος της φριτέζας FR3500 είναι πολύ απλός και χάρη στη μεγάλη οθόνη αφής LED, είναι επίσης καθαρός και διαισθητικός. Απλώς επιλέξτε ένα από τα 8 αυτόματα προγράμματα – μπριζόλα, κοτόπουλο, θαλασσινά, ψάρι, πίτσα, πατάτες, ψήσιμο, λαχανικά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια για τα υπόλοιπα. Η φριτέζα ρυθμίζει η ίδια τον χρόνο μαγειρέματος και την επιθυμητή θερμοκρασία. Ένα ακουστικό σήμα ενημερώνει για το τέλος του προγράμματος. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε χειροκίνητα τη θερμοκρασία από 80 έως 200 ° C και να χρησιμοποιήσετε ένα χρονόμετρο που παρακολουθεί τον απαραίτητο χρόνο για την προετοιμασία του γεύματος.

Ασφάλεια
Η φριτέζα ζεστού αέρα FR3500 είναι εξοπλισμένη με ασφάλεια για προστασία από υπερθέρμανση και πρακτική λαβή που δεν θερμαίνεται κατά τη λειτουργία. Το αφαιρούμενο καλάθι χωρητικότητας 4,3 λίτρων έχει αντικολλητική επιφάνεια, ώστε το φαγητό να μην καίγεται και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Τα αντιολισθητικά πόδια εξασφαλίζουν μέγιστη σταθερότητα κατά την εργασία.

Περιλαμβάνεται μίνι βιβλίο μαγειρικής
Το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα πρακτικό μίνι βιβλίο με συνταγές, το οποίο θα αποτελέσει έμπνευση για γρήγορη και εύκολη προετοιμασία των πιάτων σε αυτή τη συσκευή.

Concept Cooking app
Η νέα εφαρμογή Concept Cooking είναι ένα σαφές και απλό βιβλίο μαγειρικής που είναι πάντα μαζί σας. Μπορείτε να επιλέξετε συνταγές από μεμονωμένες κατηγορίες ή ανάλογα με τη συσκευή σας. Μην ανησυχείτε πια για το τι να μαγειρέψετε για ένα πάρτι, ένα οικογενειακό γεύμα ή τι κοκτέιλ να πάρετε στη δουλειά. Κατεβάστε την εφαρμογή iOS ή Android. Συνταγές στα τσέχικα.

Θερμοκρασία min

Θερμοκρασία max

Οθόνη ενδείξεων

Είδος Φριτέζας

Συνολική Ισχύς

Χωρητικότητα (lt)

Επιπλέον Χαρακτηριστικά MDA-SDA

Χρώμα

Ύψος

Πλάτος

Μήκος

Αριθμός Προγραμμάτων

Ρυθμιζόμενος Θερμοστάτης

Τύπος Λειτουργίας

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Φριτέζα Αέρος Concept FR3500 Metallic”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Φριτέζα Αέρος Concept FR3500 M...

$93.48

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert