Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Πλυντήριο Πιάτων Πλήρως Εντοιχιζόμενο Siemens SR65ZX22ME 45cm

Brand:
43 people are viewing this product right now

$971.39

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:5 days
SKU: WASSIE-00023 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Ο γρήγορος και έξυπνος καθαρισμός.
Πλένετε και στεγνώνετε τα πιάτα έως και τρεις φορές πιο γρήγορα, αλλά με τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα. Με το varioSpeed ​​Plus μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το turbo ξεβγάλματος ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν ο κύκλος ξεβγάλματος βρίσκεται ήδη σε λειτουργία. Και το καλύτερο από όλα: μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να ελέγξετε το varioSpeed ​​​​Plus μέσω της εφαρμογής Home Connect στη συσκευή σας. Δεν είναι έξυπνο;

Ευέλικτη φόρτωση; Κανένα πρόβλημα!
Για να μην είναι πολύ στενό το πλυντήριο πιάτων σας πλάτους 45 cm, μπορείτε να διαμορφώσετε με ευελιξία το σύστημα καλαθιού varioFlex Pro και το varioDrawer Pro στα σκούρα μπλε σημεία επαφής για διαφορετικά φορτία πιάτων. Κουτάλες, λαβίδες και μικρά μπολ χωράνε στο συρτάρι των μαχαιροπήρουνων με τις δύο αναδιπλούμενες σειρές καρφιών, αφήνοντας περισσότερο χώρο από κάτω για πιάτα και κατσαρόλες. Θα εκπλαγείτε με το πόσα αντικείμενα διαφορετικού σχήματος μπορείτε να αποθηκεύσετε χάρη σε επτά αναδιπλούμενες σειρές ακίδων, δύο ράφια για κύπελλα, δύο αντιολισθητικά στοιχεία και μια γυάλινη θήκη για ράφι.

Απαλό και αποτελεσματικό στέγνωμα χάρη στον ζεόλιθο.
Το δοχείο ζεόλιθου κάτω από το εσωτερικό του πλυντηρίου πιάτων περιέχει φυσικά μέταλλα. Κατά τη φάση ξήρανσης, τα σφαιρίδια ζεόλιθου απορροφούν την υγρασία και στη συνέχεια την απελευθερώνουν με τη μορφή θερμού αέρα. Μια μεγάλη ποικιλία πιάτων, συμπεριλαμβανομένων των πλαστικών που στεγνώνουν δύσκολα, στεγνώνουν αποτελεσματικά (εξοικονόμηση πόρων) και αποτελεσματικά (χωρίς λεκέδες). Η φάση αναγέννησης κατά τη διάρκεια του επόμενου κύκλου ξεβγάλματος εγγυάται μακροχρόνια και χωρίς συντήρηση χρήση, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται πάντα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στεγνώματος.

Για μπλε φωτισμό περιβάλλοντος.
Όταν ανοίγετε την πόρτα του πλυντηρίου πιάτων σας, σας περιμένει ένα έντονο μπλε. Τα έξυπνα τοποθετημένα LED στο επάνω μέρος του εσωτερικού ανάβουν αυτόματα όταν ανοίγετε την πόρτα και σβήνουν ξανά όταν την κλείνετε.

Εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια.
Η ζωή είναι αρκετά ταραχώδης όπως είναι. Τα πλυντήρια πιάτων Siemens με Home Connect είναι εδώ για να σας διευκολύνουν. Χάρη στη συνεργασία μας με την Amazon Alexa*, μπορείτε να ελέγχετε το έξυπνο πλυντήριο πιάτων σας μέσω της εφαρμογής Home Connect ή του έξυπνου ηχείου σας. Για παράδειγμα, επιταχύνετε Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα ξεβγάλματος ή ενεργοποιήστε το πρόγραμμα Silence. Η εφαρμογή μπορεί ακόμη και να αναδιατάξει ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων. Αυτό κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη. *Δεν είναι διαθέσιμο παντού.

Πάντα ενημερωμένος.
Η Siemens βελτιώνει συνεχώς τα προγράμματα πλύσης πιάτων της, ώστε τα πιάτα σας να πλένονται πιο γρήγορα, πιο καθαρά και πιο ενεργειακά. Μην ανησυχείς! Με τη λήψη προγράμματος των πλυντηρίων πιάτων μας με δυνατότητα Home Connect, επωφεληθείτε πάντα από τις καινοτομίες μας Εξατομικεύστε το πλυντήριο πιάτων σας και κατεβάστε πρόσθετα προγράμματα που καλύπτουν τις ατομικές σας ανάγκες!

Επιλέξτε και ξεκινήστε το πρόγραμμα πλύσης πιάτων σας εύκολα μέσω της εφαρμογής Home Connect – τηλεχειριστήριο.
Με την εφαρμογή Home Connect μπορείτε εύκολα να επιλέξετε προγράμματα και λειτουργίες και να ξεκινήσετε το πλυντήριο πιάτων σας ανά πάσα στιγμή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα πιάτα σας είναι καθαρά και στεγνά ακριβώς όταν τα χρειάζεστε.

Εύκολη επιλογή προγράμματος.
Είναι πρακτικό και εξοικονομεί χρόνο: ο βοηθός προγράμματος γνωρίζει πάντα ποιο πρόγραμμα πλύσης είναι το καταλληλότερο. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Home Connect στο smartphone σας, επιλέξτε τον τύπο των πιάτων, το επίπεδο ρύπανσης και τις προτιμήσεις σας, όπως η ενεργειακή απόδοση, ο βαθμός στεγνώματος, η ταχύτητα και το επίπεδο θορύβου και η εφαρμογή θα σας πει ποιο πρόγραμμα είναι καταλληλότερο για αυτό Κερδίζετε χρόνο και τα πιάτα σας γίνονται αστραφτερά.

Να προσέχετε πάντα το πλυντήριο πιάτων σας – τηλεπαρακολούθηση.
Με το Home Connect μπορείτε να ελέγξετε το πλυντήριο πιάτων Siemens σας ανά πάσα στιγμή – ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Δεν χρειάζεται πλέον να ελέγχετε προσωπικά εάν η συσκευή εξακολουθεί να λειτουργεί. Όταν τα πιάτα είναι καθαρά και στεγνά, θα λάβετε μια ειδοποίηση push από την εφαρμογή Home Connect.

Λάβετε ειδοποιήσεις όταν οι καρτέλες του πλυντηρίου πιάτων εξαντλούνται – Μετρητής καρτελών.
Το Tab Counter προσφέρει άνεση και χαλάρωση. Απλώς εισαγάγετε πόσα νέα tablet πλυντηρίου πιάτων έχετε αγοράσει στην εφαρμογή Home Connect. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε στο smartphone σας ανά πάσα στιγμή και εν κινήσει πόσες καρτέλες είναι ακόμα σε απόθεμα. Εάν η προσφορά σας εξαντληθεί, θα σας υπενθυμιστεί αυτόματα να αγοράσετε νέες καρτέλες.

Ύψος

Μήκος

Τύπος Λειτουργίας

Τοποθέτηση

Ενεργειακή Κλάση

Χωρητικότητα σε σερβίτσια

Πρoγράμματα Πλύσης

Επίπεδα Θορύβου

Δυνατότητα Μισής Πλύσης

Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης

Aqua Stop

Οθόνη ενδείξεων

Wi-Fi

Ενδείκνυται για

Επιπλέον Χαρακτηριστικά MDA-SDA

Βάρος

Πλάτος

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Πλυντήριο Πιάτων Πλήρως Εντοιχιζόμενο Siemens SR65ZX22ME 45cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Πλυντήριο Πιάτων Πλήρως Εντοιχ...

$971.39

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert