Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Καφετιέρα Espresso Siemens TE654319RW Black

Brand:
20 people are viewing this product right now

$973.96

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:4 days
SKU: COFSIE-00031 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Ενεργοποιήστε τη μηχανή και απολαύστε: Χάρη στην οθόνη coffeeSelect, η τέλεια εμπειρία καφέ ξεκινά τη στιγμή που ενεργοποιείτε τη μηχανή. Η μεγάλη διεπαφή χρήστη εμφανίζει μια φιλόξενη επιλογή από αρωματικούς καφέ και σπεσιαλιτέ γάλακτος. Με αυτή τη διαισθητική ιδέα χρήσης, υπάρχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες με το πάτημα των κουμπιών του αισθητήρα – κάτι που κάνει την παρασκευή ενός φλιτζάνι καφέ μια εμπειρία από μόνη της.

Όποιος έχει πάθος για τον πραγματικά καλό, αρωματικό καφέ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον παρασκευάσει στην τελειότητα, αλλά όχι τόσο μακριά ώστε να θέλει να καθαρίζει το σύστημα γάλακτος τακτικά. Γι' αυτό η Siemens έχει αναπτύξει το autoMilk Clean. Αυτό το πλήρως αυτόματο σύστημα καθαρισμού με ατμό καθαρίζει την καφετιέρα μετά τη χρήση. Εξασφαλίζει τέλεια υγιεινή και δεν χρειάζεται να καθαρίζετε το σύστημα γάλακτος κάθε μέρα. Αποφεύγετε τα υπολείμματα γάλακτος και έχετε χρόνο να χαλαρώσετε με ένα καλό φλιτζάνι καφέ.

Χάρη στα "Αγαπημένα", μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ατομικές σας προτιμήσεις για καφέ και σπεσιαλιτέ με γάλα. Απλώς επιλέξτε και αποθηκεύστε τον επιθυμητό συνδυασμό επιθυμητής ισχύος καφέ, μεγέθους φλυτζανιού, θερμοκρασίας και ποσότητας γάλακτος. Επιλέξτε την προσωπική σας ρύθμιση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με το μοναδικό σύστημα iAroma, οι πλήρως αυτόματες μηχανές εσπρέσο της Siemens φτιάχνουν πάντα ροφήματα της καλύτερης ποιότητας. Η αλληλεπίδραση μεταξύ ενός ανθεκτικού κεραμικού μύλου, ενός έξυπνου θερμαντήρα, της έξυπνης αντλίας νερού και μιας μονάδας ζυθοποιίας υψηλής τεχνολογίας δημιουργεί τεχνική τελειότητα από φασόλια σε φλιτζάνια. Απόλαυσέ το!

Όσες σπεσιαλιτέ καφέ κι αν επιλέξετε, είτε είναι δυνατός εσπρέσο, κρεμώδης καπουτσίνο, latte macchiato ή caffe latte: Με το oneTouch DoubleCup, ο καφές σας παρασκευάζεται με το πάτημα ενός κουμπιού, δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο. Και ακόμα καλύτερα, μπορείτε επίσης να παρασκευάζετε τον καφέ σε δύο φλιτζάνια ταυτόχρονα.

Η λειτουργία AromaDouble Shot είναι ότι η μονάδα παρασκευής αλέθει δύο φορές και έτσι η διαδικασία παρασκευής δίνει το καλύτερο άρωμα. Ο σύντομος χρόνος επαφής μεταξύ νερού και καφέ μειώνει την πικρή επίγευση, για να εξασφαλίσει ότι μόνο το καλύτερο από τους κόκκους του καφέ μπαίνει στο φλιτζάνι, το οποίο είναι κατάλληλο για πολλά φλιτζάνια και το πιο έντονο άρωμα.

Πάντα φρεσκοαλεσμένος καφές με το ceramDrive, τον καλύτερο κεραμικό μύλο καφέ μας για μακροζωία. Ο μοναδικός σχεδιασμός του μύλου διασφαλίζει ότι οι κόκκοι καφέ μπορούν να αλεσθούν διαφορετικά, ώστε να έχετε μέγιστο άρωμα από κάθε κόκκο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον βαθμό βαφής που ταιριάζει στο ατομικό σας γούστο.

Ανεξάρτητα από τη σπεσιαλιτέ του καφέ που θέλετε να φτιάξετε, αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να ετοιμάζετε το αγαπημένο σας ρόφημα, όπως ο καπουτσίνο, με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Μήκος Καλωδίου

Ένδειξη στάθμης νερού

Ασύρματο*

Οθόνη ενδείξεων

Τύπος Οθόνης

Αυτόματη Απενεργοποίηση

Χωρητικότητα δοχείου καφέ

Τύπος Λειτουργίας

Είδος

Συνολική Ισχύς

Πίεση

Παροχή Καφέ

Χωρητικότητα

Ενδείκνυται για

Επιπλέον Χαρακτηριστικά MDA-SDA

Χρώμα

Διαστάσεις Προϊόντος

Βάρος

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Καφετιέρα Espresso Siemens TE654319RW Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Καφετιέρα Espresso Siemens TE6...

$973.96

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert