Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Gaming Monitor AOC CU34G2XP 34″, VA, 3440×1440, 1ms, 180Hz

Brand:
15 people are viewing this product right now

$428.58

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:3 days
SKU: COMAOC-00175 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Η οθόνη της AOC απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα καλό gaming monitor με μεγάλη οθόνη. Είναι κυρτή (curved) και με μεγαλύτερο πλάτος σε σχέση με τις συνηθισμένες οθόνες. Έτσι έχετε πιο φυσική εμπειρία θέασης και ευρύτερο οπτικό πεδίο, ενώ διευκολύνει εργασίες με πολλαπλά παράθυρα και video editing. Με εκπληκτική ανάλυση WQHD 3440×1440, εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 180Hz και γρήγορο χρόνο απόκρισης GtG 1ms, εξασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή απεικόνιση και εξαλείφει το θόλωμα της κίνησης, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε και να νιώσετε ότι βρίσκεστε μέσα στο παιχνίδι Η υποστήριξη HDR400 εμπλουτίζει τα χρώματα και τις λεπτομέρειες, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες του δημιουργικού τομέα που απαιτούν ακρίβεια στη δουλειά τους.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και είναι ξεκούραστη.

180HZ refresh rate

Τα ανταγωνιστικά και έντονα παιχνίδια απαιτούν την καλύτερη τεχνολογία για να εξασφαλίσουν παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις και ομαλότερη λειτουργία. Αυτή η οθόνη AGON διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 180 Hz, που την καθιστά 3 φορές ταχύτερη από μια τυπική οθόνη. Ένας χαμηλότερος ρυθμός καρέ μπορεί να κάνει τους εχθρούς να φαίνονται να πηδούν από σημείο σε σημείο στην οθόνη, καθιστώντας τους πολύ δύσκολους στόχους για να τους χτυπήσετε. Ένας ρυθμός καρέ 180Hz επαναφέρει αυτές τις κρίσιμες εικόνες που λείπουν πίσω στην οθόνη, αποκαλύπτοντας τις κινήσεις των εχθρών σε εξαιρετικά ομαλή κίνηση, επιτρέποντάς σας να στοχεύετε πιο εύκολα. Με αυτή την οθόνη gaming AGON by AOC, δεν θα χρειάζεται να ανέχεστε την καθυστέρηση εισόδου και το σκίσιμο της οθόνης.

 

1ms response time GtG

GtG σημαίνει Grey-To-Grey και αντιπροσωπεύει το χρόνο που χρειάζεται ένα εικονοστοιχείο για να αλλάξει από το ένα επίπεδο γκρι στο επόμενο. Στο παιχνίδι, κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου μετράει και μπορεί να είναι ο παράγοντας που διαφοροποιεί τη διαφορά μεταξύ του να πετύχεις ή να χάσεις μια βολή. Ο γρήγορος χρόνος απόκρισης εξαλείφει επίσης το ghosting και το θόλωμα κίνησης.

 

Wide QHD (WQHD) resolution

Με ανάλυση 3440 x 1440, το Wide Quad HD (WQHD) προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας και ευκρινείς εικόνες που αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια. Η ευρεία αναλογία διαστάσεων 21:9 είναι ιδανική για να παρακολουθείτε ταινίες σε εκτεταμένη μορφή ή να βυθίζεστε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, ενώ επιπλέον προσφέρει περισσότερο χώρο όταν έρχεται η ώρα να εργαστείτε. Το αληθινό χρώμα 8 bit παρέχει μια ευρεία χρωματική παλέτα για ζωντανές, φυσικές εικόνες.

 

VESA Certified DISPLAYHDR 400

Ακόμα και το χαμηλότερο επίπεδο της λειτουργίας High Dynamic Range (HDR) αποτελεί σημαντική αναβάθμιση για τις κοινές οθόνες. Η μέγιστη φωτεινότητα των 400 cd/m² επιτρέπει στην οθόνη σας να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας με ένα πολύπλευρο χρωματικό φάσμα και πιο ποικίλες αντιθέσεις. Το πιστοποιητικό VESA εξασφαλίζει πλούτο λεπτομερειών και ρεαλιστική απεικόνιση των κόσμων των παιχνιδιών και των ταινιών.

 

6 games mode

Προσαρμόστε την οθόνη σας στο παιχνίδι με ένα κλικ ενός κουμπιού. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις μεταξύ των ενσωματωμένων προεπιλογών για παιχνίδια FPS, αγώνων ή RTS ή προσαρμόστε τις δικές σας ιδανικές συνθήκες και αποθηκεύστε τις. Το πληκτρολόγιο ρυθμίσεων της AOC καθιστά την εναλλαγή προφίλ ή την προσαρμογή λειτουργιών γρήγορη και εύκολη.

 

AOC G-Menu

Το AOC G-Menu είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας για να έχετε πλήρη προσαρμογή σε συνδυασμό με μέγιστη ευκολία.

Προεπιλογή Κλίσης

Αναλογία

Βάρος με Βάση

Κατάσταση

Τύπος Οθόνης

Διαγώνιος Οθόνης

Τεχνολογία Πάνελ

Ανάλυση Οθόνης

Χρόνος Απόκρισης

Γωνία Θέασης Οριζόντια

Γωνία Θέασης Κάθετα

Μέγιστο Refresh Rate

Συνδέσεις

Εγγύηση

Ύψος (με βάση)

Πλάτος (με βάση)

Μήκος (με βάση)

Ύψος (χωρίς βάση)

Πλάτος (χωρίς βάση)

Μήκος (χωρίς βάση)

Βάρος (χωρίς βάση)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gaming Monitor AOC CU34G2XP 34″, VA, 3440×1440, 1ms, 180Hz”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Gaming Monitor AOC CU34G2XP 34...

$428.58

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert