Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Φούρνος Μικροκυμάτων Εντοιχιζόμενος Whirlpool W6 MD440 NB 31lt Grill Black

Brand:
46 people are viewing this product right now

$489.31

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:4 days
SKU: DIFWHI-00076 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Jet Start
Εξαιρετική ταχύτητα αναθέρμανσης. Η λειτουργία JetStart αυξάνει τη θερμοκρασία στο φούρνο στο μέγιστο για 30 δευτερόλεπτα, παρέχοντας έτσι την ιδανική θερμοκρασία για το ζέσταμα φαγητού με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, όπως σούπες ή ποτά.

Τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ
Ασφαλές μαγείρεμα. Με την τεχνολογία 6th SENSE, ο φούρνος μικροκυμάτων σας ρυθμίζει αυτόματα την ώρα, τη θερμοκρασία και το επίπεδο ισχύος κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Ατμός
Υγιεινά, γεύματα στον ατμό, ανά πάσα στιγμή. Η λειτουργία Steam προσφέρει τα πιο υγιεινά και νόστιμα γεύματα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

ψηνω στα καρβουνα
Γρήγορο γκριλ, πιο γρήγορο καθάρισμα. Η ισχυρή λειτουργία Grill του φούρνου μικροκυμάτων σας εξασφαλίζει τα ίδια νόστιμα αποτελέσματα με έναν παραδοσιακό φούρνο.

Υποβοηθούμενη οθόνη
Το AssistedDisplay παρέχει απλές, σαφείς πληροφορίες και οδηγίες για εύκολο μαγείρεμα στο φούρνο μικροκυμάτων. Με 18 χωρητικούς αισθητήρες αφής και οργανωμένες λίστες, η υποβοηθούμενη οθόνη επιτρέπει στους καταναλωτές να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα με καθοδήγηση βήμα προς βήμα, πληροφορίες και ειδοποιήσεις. Απολαύστε τη διαισθητική εμπειρία μαγειρέματος με την 6Η ΑΙΣΘΗΣΗ.

Jet Defrost
Γρήγορη απόψυξη. Χρησιμοποιήστε το μοναδικό σύστημα JetDefrost 3D για να ξεπαγώσετε τα τρόφιμα σας αποτελεσματικά και άνετα στον φούρνο μικροκυμάτων σας.

σχάρα χαλαζία
Ιδανική εμπειρία μαγειρικής. Το Quartz Grill ξαναζεσταίνει και μαγειρεύει το φαγητό σας πιο γρήγορα από ένα παραδοσιακό γκριλ. Είναι αποδοτικό ως προς τους πόρους, μειώνοντας το ενεργειακό κόστος.

3D τεχνολογία
Μαγειρεμένο στην τελειότητα. Η πρωτοποριακή τεχνολογία 3D System εξασφαλίζει ομοιογενή κατανομή θερμότητας χάρη στην τρισδιάστατη εκπομπή μικροκυμάτων, ώστε να απολαμβάνετε πάντα ομοιόμορφα μαγειρεμένα πιάτα, με ένα μόνο κουμπί.

Παιδική κλειδαριά
Πρώτα η ασφάλεια. Αυτός ο φούρνος μικροκυμάτων Whirlpool διαθέτει σύστημα κλειδώματος για παιδιά, έτσι ώστε τα μωρά ή τα παιδιά να μην χρησιμοποιούν κατά λάθος αυτή τη συσκευή.

Αυτοκαθαρισμός
Για να καθαρίσει την εσωτερική κοιλότητα, ο χρήστης πρέπει απλώς να τοποθετήσει ένα δοχείο με νερό μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων και να επιλέξει τη λειτουργία. Η φυσική δύναμη του ατμού θα μαλακώσει τα υπολείμματα τροφής σε λίγα μόνο λεπτά, προετοιμάζοντάς τα για απόρριψη.

Μενού 6η αίσθηση
Έτοιμες προς χρήση συνταγές. Επιλέξτε μία από τις 62 αυτόματες συνταγές και ο φούρνος σας θα επιλέξει αυτόματα την καλύτερη λειτουργία και θα προσαρμόσει τη θερμοκρασία ή το επίπεδο ισχύος και τις ρυθμίσεις χρόνου, ενώ θα παρακολουθεί συνεχώς τα πιάτα σας για να εξασφαλίσει τέλεια αποτελέσματα.

Τύπος Λειτουργίας

Τοποθέτηση

Συνολική Ισχύς

Χωρητικότητα (lt)

Επίπεδα Ισχύος

Λειτουργία Grill

Οθόνη ενδείξεων

Περιστρεφόμενος δίσκος

Ενδείκνυται για

Επιπλέον Χαρακτηριστικά MDA-SDA

Χρώμα

Διαστάσεις Προϊόντος

Βάρος

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Φούρνος Μικροκυμάτων Εντοιχιζόμενος Whirlpool W6 MD440 NB 31lt Grill Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Φούρνος Μικροκυμάτων Εντοιχιζό...

$489.31

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert