Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Βάση Στήριξης Laptop Omoton L2 Rose Gold 16″

Brand:
34 people are viewing this product right now

$16.90

Shipping calculated at checkout.
or
Estimated delivery:5 days
SKU: ACSOMO00005 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Εξασφαλίστε μέγιστη άνεση κατά τη χρήση του φορητού υπολογιστή σας! Η βάση Omoton θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε τον πόνο στον αυχένα και τους ώμους κατά τη διάρκεια πολλών ωρών εργασίας μπροστά στην οθόνη του φορητού υπολογιστή. Εντυπωσιάζει με τη στιβαρή κατασκευή του, και η τοποθέτησή του δεν θα είναι πρόκληση για εσάς. Λειτουργεί με φορητούς υπολογιστές με διαγώνιο οθόνης 10-16 ίντσες.

Συμβατό με πολλές συσκευές
Ανεξάρτητα από το είδος του φορητού υπολογιστή που χρησιμοποιείτε, η βάση Omoton θα σας προσφέρει την άνεση που ονειρεύεστε ενώ εργάζεστε! Η βάση διακρίνεται για τη συμβατότητά της με φορητούς υπολογιστές με διαγώνια μεγέθη οθόνης στην περιοχή 10-16 ιντσών. Θα το χρησιμοποιήσετε με επιτυχία με MacBook, Lenovo ThinkPad ή Chromebook. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό! Χάρη στον προσεκτικά μελετημένο σχεδιασμό του, το αξεσουάρ αποβάλλει αποτελεσματικά τη θερμότητα, αποτρέποντας την υπερθέρμανση της συσκευής σας.

Ποντάρετε στην ανθεκτικότητα
Το αξεσουάρ είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας, το οποίο παρέχει απίστευτη αντοχή και αντοχή στη φθορά. Χάρη στον στιβαρό σχεδιασμό του, μπορεί να υποστηρίξει συσκευές έως 5 κιλά! Τα ελαστικά μαξιλαράκια προστατεύουν τον φορητό υπολογιστή σας από γρατσουνιές και μειώνουν τον κίνδυνο να γλιστρήσει από τη βάση. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο φορητός υπολογιστής σας είναι ασφαλής!

Πάρτε το μαζί σας
Χρησιμοποιείτε συχνά το φορητό υπολογιστή σας στο πανεπιστήμιο ή στη βιβλιοθήκη; Ή το χρησιμοποιείτε στη δουλειά; Πάρτε μαζί σας το περίπτερο της Omoton και απολαύστε απαράμιλλη άνεση, όπου κι αν βρίσκεστε! Το μοντέλο L2 ζυγίζει περίπου 739 g και εντυπωσιάζει με τη συμπαγή σχεδίασή του. Η τοποθέτησή του δεν θα σας δημιουργήσει πρόβλημα – αν χρειαστεί, μπορείτε εύκολα να το αποσυναρμολογήσετε και να το βάλετε στο σακίδιό σας!

Αυξήστε την άνεση σας στη δουλειά
Ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο άνεσης! Η βάση θα σας επιτρέψει να πείτε αντίο στον επίμονο πόνο στον αυχένα και στους ώμους μια για πάντα – όλα χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του. Το μοντέλο L2 θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε τον φορητό υπολογιστή σας τέλεια στο ύψος των ματιών, κάτι που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη σωστή θέση του σώματος ενώ εργάζεστε. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χώρο κάτω από το φορητό υπολογιστή για να αποθηκεύσετε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο ή ένα tablet γραφικών!

Βάρος

Διαστάσεις Προϊόντος

Μέγιστο Βάρος

Μέγιστη Διάσταση

Χρώμα

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Βάση Στήριξης Laptop Omoton L2 Rose Gold 16″”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Βάση Στήριξης Laptop Omoton L2...

$16.90

1 σε απόθεμα

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert