Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Ψηφιακός Θερμοστάτης Avatto WT50-BH-3A Black

Brand:
36 people are viewing this product right now

$25.50

Shipping calculated at checkout.
or
Estimated delivery:5 days
SKU: ACSAVA00001 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Ο έξυπνος θερμοστάτης Avatto WT50 λειτουργεί με λέβητες ΖΝΧ και σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε απευθείας την παροχή ρεύματος για παροχή ζεστού νερού για θέρμανση χώρου. Είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα 10K B3950 NTC, ο οποίος είναι υπεύθυνος για ακρίβεια θερμοκρασίας έως 1°C. Συνδέεται σε smartphone/tablet μέσω των εφαρμογών Tuya και Smart Life και λειτουργεί με βοηθούς φωνής.

Προσαρμόστε τη λειτουργία του σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Από την εφαρμογή Tuya ή Smart Life, μπορείτε να προγραμματίσετε τη λειτουργία του θερμοστάτη. Η συσκευή υποστηρίζει διαφορετικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας για περίοδο 5+1+1 / 5+2 / 7 ημερών αντίστοιχα με 6 χρονικές λειτουργίες ανά ημέρα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χειροκίνητη, αυτόματη ή εκτός λειτουργίας.

 

Βολικός έλεγχος

Μπορείτε να ελέγξετε τον έξυπνο θερμοστάτη Avatto WT50 με 3 διαφορετικούς τρόπους. Το προϊόν λειτουργεί με την εφαρμογή Tuya ή Smart Life, την οποία κατεβάζετε στο smartphone ή το tablet σας με λειτουργικά συστήματα Android και iOS. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη λειτουργία του προϊόντος ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Είναι επίσης δυνατός ο έλεγχος του WT50 μέσω φωνητικών εντολών – ο θερμοστάτης είναι συμβατός με το Amazon Alexa, το Google Home, το Yandex Alice κ.λπ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά στη συσκευή.

 

Πρόσβαση στις πιο σημαντικές πληροφορίες

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Avatto WT50 είναι η οθόνη LCD. Από αυτό, θα μάθετε για τον καθορισμένο τρόπο λειτουργίας, τη σύνδεση στο δίκτυο, τη ρύθμιση θερμοκρασίας ή το κλείδωμα ασφαλείας. Επιπλέον, ο θερμοστάτης εμφανίζει την τρέχουσα ώρα. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα της οθόνης ή να την απενεργοποιήσετε εντελώς. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε όλες τις πιο σημαντικές πληροφορίες στα χέρια σας – απλά ρίξτε μια ματιά!

 

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Ο έξυπνος θερμοστάτης Avatto WT50 είναι εξοπλισμένος με ειδική κλειδαριά για παιδιά που αποτρέπει τη χρήση κουμπιών. Αυτό θα σας εμποδίσει να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε μια ανεπιθύμητη λειτουργία. Επιπλέον, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή προσωρινής διακοπής ρεύματος, θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιήθηκαν τελευταία.

Wi-Fi

Εύρος Θερμοκρασίας

Είδος

Συνδέσεις

Διαστάσεις Προϊόντος

Εγγύηση

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ψηφιακός Θερμοστάτης Avatto WT50-BH-3A Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Ψηφιακός Θερμοστάτης Avatto WT...

$25.50

1 σε απόθεμα

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert