Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Ηλεκτρική Σκούπα Stick Dreame H12 Core Grey

Brand:
9 people are viewing this product right now

$315.00

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:5 days
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Ισχύς αναρρόφησης : 5.500 Pa

Επιμελής καθαρισμός
Με το H12 Core μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε ακόμα και το πιο δύσκολο χάος! Αυτή η ηλεκτρική σκούπα είναι εξοπλισμένη με ένα προηγμένο σύστημα κυκλοφορίας νερού που εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας ταυτόχρονο σκούπισμα, σφουγγάρισμα και πλύσιμο. Η βούρτσα περιστρέφεται στις 180 σ.α.λ. και, επιπλέον, το ενσωματωμένο εργαλείο καθαρισμού αφαιρεί τις τρίχες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα δάπεδά σας πεντακάθαρα.

Ανίχνευση ακαταστασίας
Το Dreame H12 Core δημιουργήθηκε για ενδελεχή καθαρισμό, γι' αυτό και είναι εξοπλισμένο με ειδικό αισθητήρα που αναγνωρίζει τη βρωμιά. Χάρη σε αυτό, προσαρμόζει ανάλογα την ισχύ αναρρόφησης και τη ροή του νερού και μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε βρωμιά, από σκόνες μέχρι υγρά. Αυτή η λειτουργία βελτιστοποιεί αποτελεσματικά την αποτελεσματικότητα καθαρισμού και έχετε εγγυημένα καθαρά και καλοδιατηρημένα δάπεδα.

Μεγάλος χρόνος εργασίας
Για μεγαλύτερη άνεση στην εργασία, το H12 Core είναι εξοπλισμένο με δύο λειτουργίες – αυτόματη και αναρρόφηση. Επιπλέον, διακρίνεται για μεγάλο χρόνο εργασίας 25 λεπτών και μια μεγάλη δεξαμενή καθαρού νερού χωρητικότητας 900 ml και μια δεξαμενή λυμάτων χωρητικότητας 500 ml. Αυτό σας επιτρέπει να καθαρίζετε όλα τα δάπεδά σας σε μία συνεδρία καθαρισμού. Με το Dreame μπορείτε να απολαύσετε καθαριότητα στο σπίτι σας!

Μοντέρνα οθόνη LED
Η ηλεκτρική σκούπα Dreame H12 Core είναι ένας συνδυασμός λειτουργικότητας και άνεσης χρήσης. Είναι εξοπλισμένο με φωτεινή οθόνη LED με πολύχρωμο οπίσθιο φωτισμό. Χάρη σε αυτό, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας, τον τρόπο λειτουργίας και την κατάσταση καθαρισμού. Επιπλέον, τα έξυπνα ηχητικά μηνύματα παρέχουν σαφείς και ακριβείς οδηγίες, κάνοντας τον καθαρισμό του σπιτιού σας πιο διεξοδικό και αποτελεσματικό.

Αυτοκαθαριζόμενο
Για να εξασφαλίσετε άψογη καθαριότητα, η ηλεκτρική σκούπα Dreame H12 Core είναι εξοπλισμένη με λειτουργία αυτοκαθαρισμού. Απλώς τοποθετήστε την ηλεκτρική σκούπα στη βάση και πατήστε το κουμπί και η κυλινδρική βούρτσα θα ξεπλυθεί, θα περιστραφεί και θα τρίψει, καθιστώντας την έτοιμη για τον επόμενο καθαρισμό. Με το Dreame μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα δάπεδά σας πλένονται με μια καθαρή βούρτσα.

Η αποθήκευση έγινε εύκολη
Η ηλεκτρική σκούπα H12 Core δεν είναι μόνο εύκολη στη χρήση, αλλά και εύκολη στην αποθήκευση. Το σετ περιλαμβάνει μια ειδική βάση σύνδεσης που όχι μόνο θα σας επιτρέψει να φορτίσετε και να αποθηκεύσετε τη συσκευή, αλλά και να προσφέρει χώρο για αξεσουάρ που προορίζονται για αυτήν. Από σήμερα θα τα έχετε όλα στα χέρια σας!

Χωρητικότητα δοχείου νερού

Συνολική Ισχύς

Χωρητικότητα Κάδου

Συλλογή Σκόνης

Διάρκεια Μπαταρίας

Χρόνος Φόρτισης

Χωρητικότητα Μπαταρίας

Επιπλέον Χαρακτηριστικά MDA-SDA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ηλεκτρική Σκούπα Stick Dreame H12 Core Grey”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Ηλεκτρική Σκούπα Stick Dreame ...

$315.00

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert