Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Ηλεκτρική Σκούπα Stick Shark HZ500EU Black/Purple

Brand:
38 people are viewing this product right now

$229.00

Shipping calculated at checkout.
or
Estimated delivery:5 days
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Δίδυμη τεχνολογία πατώματος

Δύο τεχνολογίες συνεργάζονται για τον καθαρισμό όλων των τύπων δαπέδων και βοηθούν στην αποφυγή του σφιχτού τυλίγματος των μαλλιών γύρω από το ρολό της βούρτσας.

Γλιστρήστε από τα χαλιά στα σκληρά δάπεδα με  το DuoClean . Δύο μηχανοκίνητα ρολά βούρτσας συνεργάζονται σε ένα δάπεδο. Ένα ρολό βούρτσας με τρίχες καθαρίζει βαθιά μέσα στο σωρό του χαλιού, ενώ ένα μαλακό, βελούδινο ρολό πινέλου στο μπροστινό μέρος της κεφαλής του πατώματος έρχεται σε άμεση επαφή με το πάτωμα, τραβώντας μεγάλα συντρίμμια και μικρά σωματίδια και ανασηκώνοντας τη λεπτή, κολλημένη σκόνη από σκληρά ορόφους. Ιδανικό για σπίτια με συνδυασμό τύπων δαπέδων.

Κουραστήκατε να αφαιρείτε τις μπλεγμένες τρίχες από το ρολό της βούρτσας της ηλεκτρικής σκούπας; Η πρωτοποριακή τεχνολογία Anti Hair Wrap Technology της Shark   αφαιρεί ενεργά τις τρίχες από το ρολό της βούρτσας, έτσι δεν χρειάζεται να το κάνετε. Μια προστατευτική τρίχα και χτένα διαχωρίζει και αφαιρεί τις μακριές, κοντές τρίχες και τις τρίχες κατοικίδιων καθώς καθαρίζετε, ρουφώντας τις κατευθείαν στο δοχείο σκόνης και βοηθώντας να διατηρήσετε το ρολό από βούρτσα χωρίς μπερδέματα.

Φτάστε, καθαρίστε και αποθηκεύστε οπουδήποτε

Η Flexology  λυγίζει για να μην χρειάζεται. Με το πάτημα ενός κουμπιού, αυτό το έξυπνο, εύκαμπτο ραβδί λυγίζει για να καθαρίζει εύκολα κάτω από έπιπλα χαμηλού ύψους, όπως κρεβάτια, καναπέδες και τραπεζάκια του καφέ. Οι επώνυμοι προβολείς LED στην κεφαλή του δαπέδου βοηθούν στο φωτισμό της κρυμμένης σκόνης κάτω από τα έπιπλα και στις σκοτεινές γωνίες.

Όταν ολοκληρώσετε τον καθαρισμό, διπλώστε για συμπαγή ανεξάρτητη αποθήκευση. Δεν χρειάζονται γάντζους αποθήκευσης ή ακουμπούν σε τοίχους.

Ευέλικτο καθάρισμα

Όχι μόνο για τα δάπεδα, αυτή η ηλεκτρική σκούπα χειρός μετατρέπεται επίσης σε μια ελαφριά, ισχυρή  ηλεκτρική σκούπα χειρός  για να καθαρίζετε εύκολα τις σκάλες, τα μαλακά έπιπλα και το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το  ακροφύσιο ακριβείας  σάς επιτρέπει να αντιμετωπίζετε τον επιτόπιο καθαρισμό χωρίς εξάρτημα ή να χρησιμοποιείτε το εύχρηστο εργαλείο πολλαπλών επιφανειών και το εργαλείο ρωγμής που περιλαμβάνονται στη συσκευασία για ακόμη πιο ευέλικτο καθαρισμό. Συνδέστε το ραβδί σε λειτουργία χειρός για να φτάσετε ψηλά χωρίς κόπο.

Μετακινήστε εύκολα τα έπιπλα με περιστρεφόμενο τιμόνι και καθαρίστε από δωμάτιο σε δωμάτιο με ένα εξαιρετικά μακρύ καλώδιο ρεύματος 10 μέτρων.

Μήκος Καλωδίου

Συνολική Ισχύς

Χωρητικότητα Κάδου

Συλλογή Σκόνης

Τύπος Απορρόφησης

Επιπλέον Χαρακτηριστικά MDA-SDA

Χρώμα

Βάρος

Ύψος

Μήκος

Πλάτος

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ηλεκτρική Σκούπα Stick Shark HZ500EU Black/Purple”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Ηλεκτρική Σκούπα Stick Shark H...

$229.00

2 σε απόθεμα

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert