Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Keyboard Savio WhiteOut X2 Outemu Blue White

Brand:
22 people are viewing this product right now

$33.04

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:5 days
SKU: COMSAV-00037 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Μηχανικό πληκτρολόγιο Whiteout X2 OUTEMU BLUE
Το μηχανικό πληκτρολόγιο Whiteout X2 OUTEMU BLUE εγγυάται ασυναγώνιστες εμπειρίες παιχνιδιού τόσο στο σπίτι όσο και σε τουρνουά gaming. Διακρίνεται από το μικρό του μέγεθος 60% και τη διάταξη μειωμένη από τα πλήκτρα λειτουργιών, το αριθμητικό μπλοκ και τα πλήκτρα βέλους. Θα λειτουργήσει εξαιρετικά ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς παίκτες. 

Πλήρης ανατροπή κλειδιού N και anti-ghosting 
Το πληκτρολόγιο της Savio προσφέρει πλήρη ανατροπή πλήκτρων N και anti-ghosting. Η εναλλαγή πλήκτρων σάς επιτρέπει να καταχωρήσετε σωστά πολλά πλήκτρα που πατήθηκαν ταυτόχρονα. Το Whiteout X2 μπορεί να χειριστεί σωστά το πάτημα ακόμη και όλων των κουμπιών ταυτόχρονα. Με τη σειρά του, το anti-ghosting εγγυάται ότι μετά το πάτημα ενός ή περισσότερων κουμπιών θα καταχωρηθούν μόνο αυτά τα κουμπιά, χωρίς αυτά τα «πρόσθετα» λεγόμενα «κλειδιά-φάντασμα» που δεν αγγίχτηκαν. Χάρη σε αυτές τις λειτουργίες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχαία έλλειψη απόκρισης κατά τη διάρκεια έντονων περιόδων παιχνιδιού, καθώς το πληκτρολόγιο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση. 

Επιλογή Hot Swap συμβατή με διακόπτες 3 ακίδων 
Χάρη στη λειτουργία Hot Swap, μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε τους διακόπτες με οποιονδήποτε διακόπτη 3 ακίδων ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είτε προτιμάτε μια ομαλή και ήσυχη εμπειρία είτε μια ισχυρή και καθαρή αίσθηση, το πληκτρολόγιο Whiteout X2 σάς επιτρέπει να το προσαρμόσετε στο ιδανικό σας στυλ παιχνιδιού. 

Διακόπτες OUTEMU Κόκκινοι, Καφέ και Μπλε 
Το πληκτρολόγιο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από διακόπτες OUTEMU Red, Brown και Blue, παρέχοντας ισορροπία μεταξύ ρευστότητας, άνεσης και ανταπόκρισης. Επιλέξτε το σωστό μοντέλο που υποστηρίζει το στυλ παιχνιδιού σας και σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας. 

Οπίσθιος φωτισμός RGB 
Ο φωτισμός RGB προσθέτει χρώμα στην εμπειρία παιχνιδιού σας. Δώστε ζωή στο περίπτερό σας με ατελείωτες χρωματικές επιλογές που σας επιτρέπουν να ταιριάξετε τον φωτισμό με τη διάθεση, το παιχνίδι ή την αισθητική σας. Δημιουργήστε τις δικές σας διαμορφώσεις φωτισμού και προσαρμόστε τις στις ανάγκες σας. 

Ειδικό λογισμικό 
Το Whiteout X2 είναι εξοπλισμένο με αποκλειστικό λογισμικό που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις λειτουργίες, τα εφέ φωτισμού και άλλες ρυθμίσεις κουμπιών, έτσι ώστε το πληκτρολόγιο να ταιριάζει απόλυτα στις ατομικές σας ανάγκες. Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού σας και ανεβάστε την εμπειρία παιχνιδιού σας στο επόμενο επίπεδο με το Savio. 

 

 

Χρήση

Ασύρματη λειτουργία*

LED

Συνδέσεις

Περιλαμβάνονται Μπαταρίες

Περιλαμβάνει

Τύπος

Σύνδεση

Ασύρματο*

Χρώμα

Βάρος

Διακόπτες

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Keyboard Savio WhiteOut X2 Outemu Blue White”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Keyboard Savio WhiteOut X2 Out...

$33.04

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert