Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Ξυριστική Μηχανή Philips QP4631/65 Lime

Brand:
40 people are viewing this product right now

$66.82

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:3 days
SKU: ACSPHI-00156 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Μοναδική τεχνολογία OneBlade
Η Philips OneBlade διαθέτει επαναστατική τεχνολογία σχεδιασμένη για την περιποίηση του προσώπου. Μπορεί να ξυρίσει οποιοδήποτε μήκος μαλλιών. Το σύστημα διπλής προστασίας του – μια επίστρωση ολίσθησης σε συνδυασμό με στρογγυλεμένες άκρες – κάνει το ξύρισμα ευκολότερο και πιο άνετο. Η τεχνολογία ξυρίσματος του διαθέτει κοπτικό με γρήγορη κίνηση (12000 x ανά λεπτό), ώστε να είναι αποτελεσματικό – ακόμη και σε πιο μακριές τρίχες.

Καινοτόμο 360 Blade
Το πρωτοποριακό 360 Blade μπορεί να λυγίσει προς όλες τις κατευθύνσεις για να προσαρμοστεί στις καμπύλες του προσώπου σας. Ο σχεδιασμός επιτρέπει τη συνεχή επαφή και έλεγχο με το δέρμα. Κόψτε και ξυρίστε εύκολα δυσπρόσιτες περιοχές — με λίγες μόνο κινήσεις και μεγάλη άνεση.

Ρυθμιζόμενη χτένα 5 σε 1
Μοναδικός σχεδιασμός ανοιχτής χτένας για αποτελεσματικό κόψιμο χωρίς να φράζει και να διακόπτει τη ρουτίνα σας – ακόμα και σε μακριά και πυκνά μαλλιά.

Ανεβάστε το
Δημιουργήστε ακριβείς άκρες με τη λεπίδα διπλής όψης. Μπορείτε να ξυριστείτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για να έχετε εξαιρετική ορατότητα και να βλέπετε κάθε τρίχα που κόβετε. Ευθυγραμμίστε το στυλ σας σε δευτερόλεπτα!

Ξυρίστε το
Το OneBlade δεν ξυρίζεται τόσο κοντά όσο μια παραδοσιακή λεπίδα – έτσι το δέρμα σας παραμένει άνετο. Αντιμετωπίστε τον κόκκο και ξυρίστε εύκολα οποιοδήποτε μήκος τρίχας στο πρόσωπο ή το σώμα σας. Περιλαμβάνει δύο λεπίδες – μία για το πρόσωπο και μία για το σώμα.

Βελτιστοποιήστε τη ρουτίνα ξυρίσματος σας κάθε φορά
Η δωρεάν εφαρμογή Philips OneBlade είναι το εισιτήριό σας για το στυλ και την απόδοση. Δοκιμάστε στυλ μαλλιών προσώπου χρησιμοποιώντας επαυξημένη πραγματικότητα και λάβετε οδηγίες βήμα προς βήμα που περιλαμβάνει μια εύχρηστη ζωντανή προεπισκόπηση γραμμής γενειάδας. Μάθετε πότε να ενεργοποιήσετε μια λεπίδα ή να φορτίσετε την μπαταρία. Και λάβετε εξατομικευμένες προτάσεις με βάση την πραγματική ρουτίνα περιποίησης σας.

Λεπίδα διπλής όψης: σχεδιασμένη για ακρίβεια και έλεγχο
Το OneBlade ακολουθεί το περίγραμμα του προσώπου σας, επιτρέποντάς σας να ξυρίζετε εύκολα και άνετα όλες τις περιοχές. Χρησιμοποιήστε τη λεπίδα διπλής όψης για να διαμορφώσετε τις άκρες σας και να δημιουργήσετε καθαρές γραμμές μετακινώντας τη λεπίδα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Προστατευτικό δέρματος με κλικ για ευαίσθητες περιοχές
Τοποθετήστε το προστατευτικό δέρματος για ένα επιπλέον στρώμα προστασίας σε ευαίσθητες περιοχές.

Λεπίδα που δεν ξεθωριάζει εύκολα
Ανθεκτική λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα που διαρκεί έως και 4 μήνες χρήσης* για να διατηρεί αυτή τη φρεσκάδα. Όταν η ένδειξη αντικατάστασης – εικονίδιο εξαγωγής – εμφανίζεται στη λεπίδα, η απόδοση της λεπίδας μπορεί να μην είναι πλέον η βέλτιστη. Είναι καιρός να σκεφτείτε να αλλάξετε τη λεπίδα για την καλύτερη εμπειρία ξυρίσματος

Πλήρως αδιάβροχο
Το OneBlade είναι πλήρως αδιάβροχο (IPX7), επομένως είναι εύκολο να καθαριστεί: απλώς ξεπλύνετε το κάτω από τη βρύση. Μπορείτε να ξυριστείτε υγρό ή στεγνό, ακόμα και στο ντους – όποιο προτιμάτε. Δεν χρειάζεται αφρός ξυρίσματος.
 

Αντοχή σε νερό

Πλάτος

Μήκος

Ύψος

Μέγιστη Ισχύς

Είδος Χρήσης

Τύπος Λειτουργίας

Συνολική Ισχύς

Χρόνος Φόρτισης

Διάρκεια Μπαταρίας

Εξαρτήματα

Χρώμα

Βάρος

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ξυριστική Μηχανή Philips QP4631/65 Lime”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Ξυριστική Μηχανή Philips QP463...

$66.82

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert