Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Κουζινομηχανή Concept RM7010 White

Brand:
45 people are viewing this product right now

$261.85

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:4 days
SKU: MIXCON-00002 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Ένας πολυλειτουργικός βοηθός που θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο
Το πλανητικό ρομπότ κουζίνας ELEMENT σε κομψό λευκό σχέδιο θα γίνει όχι μόνο λειτουργική αλλά και σχεδιαστική προσθήκη στην κουζίνα σας. Θα σας βοηθήσει στην προετοιμασία ζυμών, κρέμες, σαντιγί και ασπράδια αβγού τέλεια. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με μπλέντερ, τρίφτη και μύλο κρέατος με εξαρτήματα για γέμιση λουκάνικων, λουκάνικων και κουπάτ μπισκότων. Παίρνετε πολλούς χρήσιμους βοηθούς σε ένα σώμα.

Ένα συμπαγές ρομπότ που μπορεί να βρει θέση ακόμα και σε μια μικρή κουζίνα
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του πλανητικού ρομπότ κουζίνας ELEMENT είναι το συμπαγές του μέγεθος . Χάρη στο οικονομικό του μέγεθος και την ευέλικτη χρήση του, θα βρει θέση ακόμα και σε μια μικρότερη κουζίνα. Αντικαθιστά πολλές συσκευές κουζίνας, επομένως εξοικονομεί όχι μόνο πολλή δουλειά, αλλά και χώρο.

Υψηλή απόδοση και επεξεργασία μετάλλων
Το μεταλλικό σώμα συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών γραναζιών είναι εγγύηση για μεγάλη διάρκεια ζωής. Χάρη στην υψηλή κατανάλωση ισχύος των 1200 W, μπορείτε να επιτύχετε τέλεια επεξεργασμένα συστατικά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 ταχύτητες και το πρόγραμμα PULSE για άμεση μέγιστη ταχύτητα. Υπάρχει επίσης μια ασφάλεια ασφαλείας που εμποδίζει την εκκίνηση της συσκευής εάν δεν συναρμολογηθεί σωστά.

Το πλανητικό σύστημα ανάμειξης εξασφαλίζει τέλεια επεξεργασία των πρώτων υλών
Ο πολυλειτουργικός επεξεργαστής τροφίμων είναι εξοπλισμένος με ένα σύγχρονο πλανητικό σύστημα ανάμειξης. Το σύρμα ή το άγκιστρο του ρομπότ περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του, αλλά και γύρω από την περιφέρεια του μπολ. Χάρη σε αυτό, οι πρώτες ύλες επεξεργάζονται τέλεια και επιτυγχάνεται ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Ένας έξυπνος τρόπος για να αφαιρέσετε το σύρμα και το γάντζο
Ο πολυλειτουργικός επεξεργαστής τροφίμων είναι εξοπλισμένος με ένα σύγχρονο πλανητικό σύστημα ανάμειξης. Το σύρμα ή το άγκιστρο του ρομπότ περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του, αλλά και γύρω από την περιφέρεια του μπολ. Χάρη σε αυτό, οι πρώτες ύλες επεξεργάζονται τέλεια και επιτυγχάνεται ένα τέλειο αποτέλεσμα. Χάρη στη θέση Smart Stop, το ρομπότ σταματά να λειτουργεί στη βέλτιστη θέση για εύκολη αφαίρεση του χτυπήματος ή του γάντζου ζύμωσης.

Κτυπά, ζυμώνει, ανακατεύει
Το ρομπότ είναι εξοπλισμένο με τρεις τύπους χτυπητήρι, που μπορούν εύκολα και γρήγορα να χειριστούν την προετοιμασία διαφόρων ζυμών και κρέμες. Το σύρμα μπαλονιού είναι ιδανικό για να χτυπήσετε αυγά, ασπράδια, σαντιγί, ελαφριές κρέμες, μαγιονέζα και σάλτσες. Ο γάντζος ζυμώματος είναι εξαιρετικός για την επεξεργασία ζύμης με προζύμι, π.χ. για ψωμάκια, ψωμί ή πίτσα. Το σύρμα ανάμειξης είναι κατάλληλο για ζυμωμένες ζύμες και άλλες μέτριες-βαριές ζύμες για την παρασκευή κέικ και πίτας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ετοιμάσετε κρέμες, γαρνιτούρες και γεμίσεις.

Ένα μπλέντερ στο οποίο μπορείτε να αναμίξετε ζεστά και κρύα φαγητά
Η κουζινομηχανή γενικής χρήσης RM7010 περιλαμβάνει επίσης ένα ισχυρό μίξερ. Ένα γυάλινο δοχείο υψηλής ποιότητας με όγκο 1,5 l σας επιτρέπει να αναμειγνύετε ζεστά και κρύα ροφήματα . Μπορείτε να ετοιμάσετε νόστιμες κρεμώδεις σούπες, σάλτσες, πουρέδες, κοκτέιλ ή ακόμα και smoothies σε χρόνο μηδέν.

Τρίφτης για χοντρό και ψιλό τρίψιμο
Χρειάζεται να τρίψετε λαχανικά ή φρούτα για την αγαπημένη σας σαλάτα, τυρί για ζυμαρικά ή να χρησιμοποιήσετε παλιά τριμμένη φρυγανιά; Με το ρομπότ RM7010, μπορείτε να το κάνετε δύο φορές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό εξάρτημα σύμφωνα με την τραχύτητα της σχάρας και μπορείτε να ξεκινήσετε.

Τρίφτης για το κόψιμο λεπτών και χοντρές φέτες
Επίσης με τον τεμαχισμό, αυτό το ρομπότ θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και δουλειά. Θέλετε λεπτές ή χοντρές φέτες; Ό,τι κι αν αποφασίσετε, με αυτόν τον τρίφτη είστε σίγουροι ότι η μία φέτα θα είναι σαν την επόμενη. Επιταχύνει την κοπή φρούτων και λαχανικών για συνοδευτικά, σαλάτες ή για στέγνωμα. Μπορείτε να ετοιμάσετε λεπτές φέτες πατάτες από τις οποίες μπορείτε να τηγανίσετε νόστιμα σπιτικά πατατάκια.

Τρίφτης για σπιτικά πατατάκια
Είστε λάτρης των σπιτικών τηγανιτών με πατάτα; Αν ναι, σίγουρα θα εκτιμήσετε έναν ειδικό τρίφτη για την προετοιμασία αυτής της παραδοσιακής λιχουδιάς. Τα χέρια σας δεν θα πονάνε πλέον από το ατελείωτο τρίψιμο, το ρομπότ RM7010 θα τρίβει πατάτες και άλλα λαχανικά γρήγορα και χωρίς κόπο.

Μύλος κρέατος
Θα θέλατε σπιτικά χάμπουργκερ, chevabčići ή λαζάνια; Εναλλάξιμα εξαρτήματα μύλου κρέατος με τρεις διαφορετικού μεγέθους τρύπες σας επιτρέπουν να αλέθετε το κρέας όπως χρειάζεται. Ένα χοντρό σουρωτήρι είναι κατάλληλο για την προετοιμασία του μείγματος πατέ, ένα μεσαίο σουρωτήρι για κεφτεδάκια ή κεφτεδάκια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σουρωτήρι με τις μεγαλύτερες τρύπες, για παράδειγμα, για να ετοιμάσετε ένα μείγμα για λουκάνικα, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να δημιουργήσετε εύκολα χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εξάρτημα για το γέμισμα λουκάνικων και λουκάνικων .

Παρασκευαστής μπισκότων
Ο βασικός εξοπλισμός του ρομπότ κουζίνας RM7010 περιλαμβάνει και εξάρτημα για την παραγωγή cookies μηχανής. Είναι εξοπλισμένο με 4 τρύπες, με τις οποίες μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πλάσετε εξαιρετικά σπιτικά μπισκότα ή χριστουγεννιάτικα μπισκότα διαφόρων σχημάτων και γεύσεων.

Εύκολη συντήρηση
Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί για να καθαρίσετε την κουζινομηχανή RM7010. Πλύνετε τα μέρη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα με νερό πηγής και αφήστε τα να στεγνώσουν καλά πριν την επανασυναρμολόγηση. Μπορείτε να πλύνετε το σύρμα και το μπολ στο πλυντήριο πιάτων.

Βιβλίο μαγειρικής σε συσκευασία
Στη συσκευασία θα βρείτε και ένα πρακτικό μίνι βιβλίο μαγειρικής με έμπνευση για γρήγορα και απλά πιάτα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας και, πάνω από όλα, να δοκιμάσετε τι μπορείτε να ετοιμάσετε με αυτό το ρομπότ.

Αξεσουάρ:
Ανοξείδωτο δοχείο 5 λίτρων + πλαστικό καπάκι
Σκούπα με μπαλόνι
Γάντζος ζύμωσης
Χτύπημα ανάμειξης
Γυάλινο μπολ ανάμειξης 1,5 λίτρου
Μηχανή κρέατος (3 εναλλάξιμοι δίσκοι με διαφορετική χονδρότητα άλεσης) + αξεσουάρ για γέμιση λουκάνικων και λουκάνικων + αξεσουάρ για την παρασκευή γλυκών
Τρίφτης με 5 αντικαταστάσιμα εξαρτήματα

 

Συνολική Ισχύς

Χωρητικότητα Κάδου

Ταχύτητες

Χρώμα

Διαστάσεις Προϊόντος

Εγγύηση

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Κουζινομηχανή Concept RM7010 White”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Κουζινομηχανή Concept RM7010 W...

$261.85

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert