Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Κουζινομηχανή Gorenje MMC1005W White

Brand:
23 people are viewing this product right now

$175.68

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:4 days
SKU: MIXGOR-00004 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Αφήστε έναν άριστα εκπαιδευμένο βοηθό να κάνει τη δουλειά
Το εξάρτημα ανάμειξης περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του, ενώ η κεφαλή ανάμειξης περιστρέφεται προς την αντίθετη κατεύθυνση, διασφαλίζοντας ότι όλα τα συστατικά έχουν αναμειχθεί τέλεια και ομοιόμορφα. Ο αέρας θα παραμείνει στη ζύμη, καθιστώντας την απαλή και ελαστική. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το κατάλληλο εξάρτημα για την αγαπημένη σας συνταγή και να εντυπωσιάσετε με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Για όλες τις διαδικασίες πριν το ψήσιμο
Ανακάτεμα, ανακάτεμα, ζύμωμα. Η συσκευή συνοδεύεται από ένα γάντζο ζύμης, ένα σύρμα και ένα επίπεδο εξάρτημα χτυπήματος. Το σύρμα αερίζει και αναμειγνύει τα συστατικά όταν αναζητάτε μια απαλή και αφράτη συνοχή. ο γάντζος ζύμης θα χειριστεί αποτελεσματικά ακόμη και την πιο σκληρή ζύμη. και το εξάρτημα χτυπήματος θα δημιουργήσει εξαιρετική κρέμα ή λεπτό αφρό από ασπράδι αυγού.

Προσαρμόζεται τέλεια στη συνταγή
Με το κουμπί ελέγχου μπορούν να ρυθμιστούν διαφορετικές ταχύτητες. Αυτό εγγυάται την απόλυτη ευελιξία στα στάδια προετοιμασίας, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα, από την τυπική ανάμειξη μέχρι το χτύπημα των ασπράδιων αυγών στη σωστή σύσταση. Η ρύθμιση ελάχιστης ταχύτητας και το βολικό καπάκι εμποδίζουν το πιτσίλισμα των συστατικών κατά την εκκίνηση της συσκευής.

Εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας
Το ρομπότ κουζίνας εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια ενώ παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Ισχυρή συσκευή που προσφέρει εξαιρετική απόδοση ανάμειξης και ακριβή έλεγχο σε κάθε ταχύτητα. Από την πιο πηχτή ζύμη για μπισκότα μέχρι τα πιο ευαίσθητα ασπράδια αυγών, το ρομπότ κουζίνας Gorenje έχει τη δύναμη, την ταχύτητα και τη φινέτσα να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία κουζίνας. Ο ισχυρός κινητήρας του κάνει το ζύμωμα, την ανάμειξη και το χτύπημα παιχνιδάκι.

Αλέστε κρέας, φτιάξτε smoothies
Εκτός από όλη την ανάμειξη, το χτύπημα και το ζύμωμα, το ποιοτικό γυάλινο μπλέντερ θα σας βοηθήσει να ανακατέψετε τα λαχανικά σε μια λεία σούπα ή τα φρούτα σε ένα νόστιμο smoothie. Το εξάρτημα μύλου που περιλαμβάνεται θα σας προσφέρει τα οφέλη του υγιεινού, που φτιάχνεται στο σπίτι κιμάς, kibbe ή λουκάνικου.

Μπολ με το καπάκι
Το μπολ από ανοξείδωτο χάλυβα δίνει στη συσκευή μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της. Το διαφανές καπάκι παρέχει έλεγχο της διαδικασίας ανάμειξης, εμποδίζει το πιτσίλισμα του περιεχομένου και επιτρέπει την προσθήκη συστατικών κατά τη διαδικασία ανάμειξης.

Ανταλλακτικά που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων
Το μπολ από ανοξείδωτο χάλυβα και όλα τα ανοξείδωτα εξαρτήματα μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων. Θα διευκολύνει την καθημερινή σας εργασία στην κουζίνα. Το μπλέντερ είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό γυαλί και μπορεί να πλυθεί αφού αφαιρέσετε τη λεπίδα.

Αξεσουάρ
Εξοπλισμός εξαρτημάτων
Ζυμωτήριο ζύμης
Για το χτύπημα
Εξάρτημα ανάμειξης
Παρέχονται επιπλέον αξεσουάρ
Ναί
Περιλαμβάνονται συνημμένα
Μπλέντερ
Για άλεσμα κρέατος + 2 δίσκοι άλεσης κρέατος

Τύπος Λειτουργίας

Υλικό Κατασκευής

Μήκος Καλωδίου

Συνολική Ισχύς

Χωρητικότητα Κάδου

Ταχύτητες

Χρώμα

Διαστάσεις Προϊόντος

Βάρος

Εγγύηση

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Κουζινομηχανή Gorenje MMC1005W White”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Κουζινομηχανή Gorenje MMC1005W...

$175.68

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert