Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Ζυγαριά Μπάνιου Xiaomi S400

Brand:
30 people are viewing this product right now

$26.71

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:4 days
SKU: ACSXIA-00096 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Ένα νέο επίπεδο ακρίβειας
Χρησιμοποιώντας εναλλασσόμενα ρεύματα υψηλής και χαμηλής διπλής συχνότητας για τη διείσδυση στις κυτταρικές μεμβράνες, οι τιμές της ηλεκτρικής αντίστασης των ενδοκυτταρικών και εξωκυτταρικών υγρών μπορούν να μετρηθούν με ακρίβεια για τη λήψη φυσικών δεδομένων, όπως το σωματικό λίπος, η περιεκτικότητα σε νερό και η μυϊκή μάζα.

Ανάλυση 25 δεικτών σύστασης σώματος
Πάρε τον πλήρη έλεγχο της υγείας σου
Με μία μόνο μέτρηση μπορεί να δημιουργηθεί αναφορά ανάλυσης 25 δεικτών σύνθεσης σώματος που αξιολογούν τη σύνθεση του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του σωματικού λίπους, της μυϊκής μάζας, της περιεκτικότητας σε νερό, της πρωτεΐνης και της οστικής πυκνότητας. Αξιολογεί επίσης το ποσοστό σπλαχνικού λίπους και εντοπίζει κρυμμένους κινδύνους παχυσαρκίας. Απόκτησε βαθιά ανάλυση της κατάστασης της υγείας σου, ώστε να μπορείς να εντοπίζεις γρήγορα και εύκολα τυχόν αλλαγές.

Καλύπτει περισσότερα μέλη της οικογένειας
Διατήρησε όλη την οικογένεια υγιή
Με έναν αλγόριθμο μέτρησης λίπους που μπορεί να βαθμονομηθεί για τα νεαρά άτομα, η ζυγαριά είναι κατάλληλη για όλα τα μέλη της οικογένειας. Οι γονείς μπορούν να αξιολογούν γρήγορα την κατάσταση της υγείας των παιδιών τους και να προσαρμόζουν τα προγράμματα διατροφής και άσκησης, ώστε να διασφαλίζουν ότι διατηρούν υγιές βάρος και επίπεδο σωματικού λίπους και να αποφεύγουν τους κινδύνους που σχετίζονται με την παχυσαρκία.
 
Στατική παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού
Εστίαση σε μια υγιή καρδιά
Ένας υψηλός ή χαμηλός καρδιακός ρυθμός θα μπορούσε να είναι σημάδι προβλήματος υγείας. Η Xiaomi Body Composition Scale S400 σου επιτρέπει να παρακολουθείς τον καρδιακό σου ρυθμό με στατική παρακολούθηση. Η παρακολούθηση της υγείας της καρδιάς δεν ήταν ποτέ πιο βολική.

Πιο διαδραστική οθόνη
Προβολή βασικών δεδομένων με μια ματιά
Το σωματικό λίπος, ο καρδιακός ρυθμός και το επίπεδο μπαταρίας εμφανίζονται απευθείας στη ζυγαριά για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Άνοιξε το Mi Home/Xiaomi Home app ανά πάσα στιγμή για να προβάλεις λεπτομερείς αναφορές για μια σαφέστερη κατανόηση της κατάστασης της υγείας σου.

Συνδέσου στο Bluetooth® gateway για αυτόματο συγχρονισμό και άμεση πρόσβαση
Η ζυγαριά μπορεί να αντιστοιχιστεί και να συνδεθεί με το τηλέφωνό σου μέσω του Bluetooth® gateway. Τα δεδομένα των μετρήσεων θα αποθηκευτούν αυτόματα και θα μεταφορτωθούν στον server για εύκολη προβολή ανά πάσα στιγμή στην εφαρμογή.

Πολλαπλές λειτουργίες ζύγισης
Μία ζυγαριά, περισσότερες λειτουργίες
Άλλαξε γρήγορα μεταξύ των λειτουργιών χρησιμοποιώντας το Mi Home/Xiaomi Home app για να ζυγιστείς με το μωρό ή να κάνεις δοκιμές ισορροπίας, μετρήσεις επισκεπτών και να επιτρέψεις στους καλεσμένους να ζυγιστούν μόνοι τους.

Μήκος

Αυτόματη Απενεργοποίηση

Υλικό Κατασκευής

Πλάτος

Ύψος

Σύνδεση

Μέγιστο Βάρος

Χρώμα

Βάρος

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ζυγαριά Μπάνιου Xiaomi S400”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Ζυγαριά Μπάνιου Xiaomi S400

$26.71

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert