Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Apple Watch SE 2nd Gen 2023 GPS 44mm S/M Starlight Aluminum Case with Starlight Sport Band

Brand:
19 people are viewing this product right now

$299.00

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:5 days
SKU: ACSAPP01378 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Γιατί να επιλέξεις το Apple Watch SE

Όλα όσα χρειάζεσαι για να διατηρείς το κίνητρό σου και να παραμένεις δραστήριος, να μένεις σε επαφή, να παρακολουθείς την υγεία σου και να είσαι ασφαλής. Η Έξυπνη Στοίβα και τα επανασχεδιασμένα apps στο watchOS 10 σε βοηθούν να βλέπεις περισσότερες πληροφορίες με μια ματιά. Με λειτουργίες όπως η Ανίχνευση Σύγκρουσης και βελτιωμένες μετρήσεις προπόνησης, το Apple Watch SE αξίζει περισσότερο από ποτέ.

 

Ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

Το Apple Watch SE (2ης γενιάς) σε συνδυασμό με το πιο πρόσφατο λουράκι Sport έχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Μάθε περισσότερα σχετικά με τη δέσμευση της Apple για την προστασία του περιβάλλοντος στον ιστότοπο apple.com/2030.

 

Δυνατότητες υγείας και ασφάλειας

Λάβε βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι με την Ανίχνευση Πτώσης, την Ανίχνευση Σύγκρουσης και το Επείγον SOS. Λάβε λεπτομερείς πληροφορίες για την υγεία σου, συμπεριλαμβανομένων γνωστοποιήσεων για ασυνήθιστα υψηλούς ή χαμηλούς καρδιακούς παλμούς.

Συμβατό με όλα

Λειτουργεί άψογα με τις συσκευές και τις υπηρεσίες Apple. Ξεκλείδωσε αυτόματα το Mac σου. Βρες εύκολα τις συσκευές σου. Το Apple Watch SE απαιτεί iPhone Xs ή νεότερο μοντέλο με iOS 17 ή νεότερη έκδοση.

 

Εκεί που η κολύμβηση συναντά την κομψότητα

Αξιολόγηση ανθεκτικότητας στο νερό έως και 50 μέτρα. Τρία φινιρίσματα. Και κάσα πίσω όψης ίδιου χρώματος, κατασκευασμένη με μια διαδικασία παραγωγής που μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Προσαρμόζεται πανεύκολα

Με λουράκια σε διάφορα στιλ, υλικά και χρώματα καθώς και με πλήρως προσαρμοζόμενα καντράν ρολογιού, μπορείς να κάνεις αλλαγές στο ρολόι σου ώστε να ταιριάζει στη συγκεκριμένη στιγμή ή στη διάθεσή σου.

 

Ένας πανίσχυρος σύντροφος άθλησης

Το app Προπόνηση σού προσφέρει άπειρους τρόπους προπόνησης και προηγμένες μετρήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόδοσή σου κατά την προπόνηση.

Μείνε σε επαφή

Στείλε ένα μήνυμα κειμένου, απάντησε σε μια κλήση, άκου μουσική και podcasts ή κάλεσε βοήθεια με το Επείγον SOS. Το Apple Watch SE (GPS) συνδέεται με το iPhone σου ή το Wi-Fi για να παραμένεις σε σύνδεση.

 

Προηγμένες δυνατότητες υγείας

Δες πόσο χρόνο πέρασες σε REM, Core ή Βαθύ ύπνο με τα στάδια ύπνου. Και κατάγραψε την ψυχική σου κατάσταση για να αυξήσεις τη συναισθηματική σου επίγνωση και ανθεκτικότητα.

Διατήρησε τη φόρμα και το κίνητρό σου.

Διατήρησε το κίνητρό σου για άσκηση με τους Κύκλους Δραστηριότητας. Μέτρησε όλους τους τρόπους με τους οποίους ασκείσαι με μια πληθώρα προπονήσεων και μετρήσεων.

 

Πρωτοποριακές δυνατότητες ασφάλειας

Η Ανίχνευση Πτώσης και η Ανίχνευση Σύγκρουσης μπορούν να σε συνδέσουν με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση άσχημης πτώσης ή σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Και το Επείγον SOS σού δίνει τη δυνατότητα να καλέσεις βοήθεια με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Μείνε σε επαφή. Ακόμα και χωρίς το iPhone σου.

Το Apple Watch σού δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις τα μηνύματά σου και τις σημαντικές ειδοποιήσεις με μια ματιά. Και με τη νέα Έξυπνη Στοίβα είναι ευκολότερο από ποτέ να δεις τι ακολουθεί. Επιπλέον, κάνεις streaming τη μουσική και τα podcasts που αγαπάς, από τον καρπό σου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Κατηγορία συσκευής

Φωτεινότητα

Wi-Fi

Ανάλυση Οθόνης

Τύπος Οθόνης

Χωρητικότητα Μνήμης

Λειτουργικό Σύστημα

Συνδέσεις

Λειτουργίες

Αισθητήρες

Ανθεκτικό σε

Χρώμα

Διαστάσεις Προϊόντος

Βάρος

Εγγύηση

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Apple Watch SE 2nd Gen 2023 GPS 44mm S/M Starlight Aluminum Case with Starlight Sport Band”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Apple Watch SE 2nd Gen 2023 GP...

$299.00

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert