Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων Ελεύθερο AEG L9WBE49W 9kg – 6kg 1400rpm

Brand:
25 people are viewing this product right now

$990.40

Shipping calculated at checkout.
or
Estimated delivery:3 days
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Το πρωτοποριακό ÖKOKombi με τεχνολογία SensiDry® προσαρμόζει το σύστημα σε διαφορετικά υφάσματα, είτε πρόκειται για μεταξωτά, μάλλινα ή ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων. Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας ελέγχει τις θερμοκρασίες και τις κινήσεις του κάδου για να εξασφαλιστεί ότι όλα τα ρούχα θα πλυθούν και θα στεγνώσουν ομοιόμορφα. Κάθε φορά.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το πλυντήριο στεγνωτήριό μας, μια παγκόσμια πρωτιά, διαθέτει μια μοναδική αντλία θερμότητας στην πρωτοποριακή μας τεχνολογία SensiDry Technology®. Το ÖKOKombi αξιοποιεί την αξεπέραστη γνώση στα υφάσματα για τα πιο αποτελεσματικά και οικονομικά προγράμματα. Αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση ενέργειας και νερού έως και 40% σε κάθε κύκλο σε σύγκριση με τα άλλα πλυντήρια.

DUAL TECHNOLOGY ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

H DualSense Τεχνολογία προσαρμόζει την Θερμοκρασία και την κίνηση του κάδου στα διάφορα υφάσματα και ρυθμίζει τα προγράμματα αντίστοιχα. Χαμηλότερες Θερμοκρασίες και ελεγχόμενη κίνηση σημαίνει ότι από τα πιο ευαίσθητα μέχρι τα πιο ανθεκτικά ρούχα μπορούν να πλυθούν σε μια πλύση. Και οι δύο κύκλοι (πλύσης και στεγνώματος) πιστοποιούνται από την Woolmark Blue για να πλύνετε με ασφάλεια ακόμα και τα μάλλινα που πλένονται στο χέρι. Για ανθεκτικά ρούχα, ένας ειδικός κύκλος πλύσης καθαρίζει και προστατεύει τα συνθετικά υφάσματα για να διατηρούν την υφή τους με την πάροδο του χρόνου και ένας ειδικός κύκλος στεγνώματος λειτουργεί για να διατηρεί την αδιαβροχοποίησή τους.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΚΟΛΙΑ

Η τεχνολογία ProSense Technology® προσαρμόζει αυτόματα τον χρόνο πλυσίματος και στεγνώματος στο μέγεθος του φορτίου. Προσφέροντας εύχρηστους και οικονομικούς κύκλους – εξοικονομώντας χρόνο, ενέργεια και νερό – σε μικρά και μεγάλα φορτία. ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΚΟΛΙΑ Αποκτήστε τον έλεγχο με το κουμπί λειτουργίας Wash & Dry: επιλέξτε έναν πλήρη κύκλο πλυσίματος και στεγνώματος ώστε τα ρούχα να καθαριστούν με τη μία, ή επιλέξτε ξεχωριστούς κύκλους πλυσίματος και στεγνώματος ανάλογα την περίπτωση. Η απόλυτη ευελιξία από ένα εξαιρετικό πλυντήριο στεγνωτήριο.

ΑΠΟ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΦΟΡΕΤΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ

Το πρόγραμμα NonStop 3h/3kg χρειάζεται μόλις τρεις ώρες για να πλύνει και να στεγνώσει φορτία έως και 3kg. Αυτό σημαίνει αποτελέσματα κατ' απαίτηση με μια συνεχόμενη διαδικασία από λερωμένα σε ετοιμοφόρετα. Ο πιο εύκολος τρόπος να φροντίσετε τα ρούχα σας – χωρίς συμβιβασμούς.

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΜΕ ΑΤΜΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ

Το πρόγραμμα ατμού χαλαρώνει τις ίνες στα ρούχα σας για να μειώσει τις τσακίσεις και να αποφευχθεί το σιδέρωμα. Η επιλογή για γρήγορο φρεσκάρισμα των ρούχων χωρίς να τα βάζετε σε ολοκληρωμένους κύκλους, σημαίνει πως αντέχουν τη δοκιμασία του χρόνου με λιγότερη έκθεση σε θερμοκρασία και κίνηση.

Τοποθέτηση

Χωρητικότητα Πλύσης

Χωρητικότητα Στεγνώματος

Στροφές

Τρόπος Φόρτωσης

Πρoγράμματα Πλύσης

Επίπεδο θορύβου στυψίματος

Ενδείκνυται για

Χρώμα

Διαστάσεις Προϊόντος

Εγγύηση

Πλάτος

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων Ελεύθερο AEG L9WBE49W 9kg – 6kg 1400rpm”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων Ε...

$990.40

2 σε απόθεμα

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert