Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

TV PANASONIC 65″, TX-65JZ1000E ,OLED,Ultra HD,Smart TV,60Hz

Brand:
9 people are viewing this product right now

$1,125.20

Shipping calculated at checkout.
or
Estimated delivery:3 days
SKU: TX-65JZ1000E Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Επιβλητική απόδοση εικόνας σε OLED, που ζωντανεύει τις ταινίες

Η σειρά τηλεοράσεων JZ1000 OLED 4K προσφέρει πραγματικά ακριβή χρώματα, βαθιά μαύρα και απίστευτες λεπτομέρειες – χάρη στην Master OLED και τον νέο επεξεργαστή HCX Pro AI. Η τελευταία τεχνολογία HDR σημαίνει ότι οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές πραγματικά θα σε αιχμαλωτίσουν.

Δείτε τα όλα. Νιώστε τα όλα.

Εδώ και τώρα. Το συνηθισμένο γίνεται κινηματογραφικό. Είναι κάτι περισσότερο από να βλέπεις απλά μια ταινία. Είναι να νιώθεις μαγεμένος. Δημιουργήθηκε μαζί με επαγγελματίες κινηματογραφιστές, η OLED 4K τηλεόρασή μας σας προσφέρει μια εκπληκτική εικόνα που κυριολεκτικά σας κόβει την ανάσα. Με ήχο 3D surround για να διεγείρει τις αισθήσεις, είναι σαν να είστε εκεί στη σκηνή. Όλες οι τεχνολογίες μας δημιουργήθηκαν για να συγκινήσουν και να σας εμπνεύσουν – μετατρέποντας το καθημερινό σε κινηματογραφικό.

Νιώστε την εξέλιξη της ταινίας με έναν κινηματογραφικό ήχο

Dolby Atmos® – To ηχοσύστημα μας συνοδεύει τη μεγάλη εικόνα για να σας μεταφέρει από τον καναπέ στην καρδιά της ταινίας. Τα ενσωματωμένα ηχεία και η επεξεργασία ήχου συνεργάζονται με την τεχνολογία Dolby Atmos® για να προσφέρουν συναρπαστική ψυχαγωγία που ανεβάζει τον ήχο σε νέα επίπεδα.

Ο έξυπνος τρόπος για μια εκπληκτική εμπειρία εικόνας

Auto AI – Χρησιμοποιώντας το AI, οι premium τηλεοράσεις μας αναλύουν το εισερχόμενο σήμα και προσαρμόζουν άμεσα τα χαρακτηριστικά της εικόνας. Το Auto AI γνωρίζει τις ρυθμίσεις για τα αθλητικά, τις κινηματογραφικές σκηνές και πολλά άλλα – και τις εφαρμόζει για εσάς. Απλά καθίστε και απολαύστε.

Βέλτιστη φωτεινότητα και χρώμα – σε όλες τις συνθήκες

Πολλαπλά φορμά HDR – Με την υποστήριξη όλων των φορμά HDR (High Dynamic Range) οι premium τηλεοράσεις μας εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση – ανεξάρτητα από την πηγή εικόνας. Η φωτεινότητα και το χρώμα βελτιστοποιούνται σκηνή με σκηνή, είτε αν η πηγή είναι Dolby Vision, HLG, HDR10 ή το νέο φορμά HDR10+ Adaptive.

Η τηλεόρασή σου, προσαρμοσμένη να συμπληρώνει τον τρόπο ζωής σου.

Λειτουργία NETFLIX Calibrated

Απολαύστε την καλύτερη δυνατή εικόνα από το Netflix και παρακολουθήστε περιεχόμενο 4Κ υψηλής ποιότητας στο σπίτι, με επίπεδο θέασης όπως ακριβώς το είχε στο μυαλό του ο σκηνοθέτης.

Λειτουργία Cast

Γνωρίζατε ότι μπορείτε εύκολα να προβάλλετε τις εκπομπές του Netflix από τα smartphones σας στην Panasonic TV; Απλά συνδέστε και τις δύο συσκευές στο Wi-Fi. Πατήστε στο εικονίδιο Cast και είσαστε έτοιμοι. Γιατί δεν το δοκιμάζετε με την τελευταία σειρά του Netflix;

* Απαιτείται συνδρομή στο Netflix

Εύκολος χειρισμός της οθόνης με την φωνή σου

Ελέγξτε την τηλεόρασή σας χωρίς χειριστήρια με την βοήθεια του Google

Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή Panasonic χρησιμοποιώντας τη φωνή σας χωρίς να χρειάζεστε το τηλεχειριστήριο – απλά ζητήστε το από το Google. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την τηλεόρασή, να ρυθμίσετε την ένταση και πολλά άλλα μόνο με τη φωνή σας. Απλά πείτε "OK Google" σε μια συσκευή με δυνατότητα Google Assistant για να ξεκινήσετε.

* To Google Assistant δεν είναι διαθέσιμο σε ορισμένες γλώσσες και χώρες. Απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο. Η διαθεσιμότητα υπηρεσιών ποικίλλει ανάλογα με τις χώρες και τη γλώσσα. Μπορεί να απαιτείται συνδρομή για κάποιες υπηρεσίες. Το Google και το Google Home είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

Μιλήστε στο μικρόφωνο

Λειτουργεί με το Alexa – Αλλαγή καναλιών, έντασης ή απενεργοποίηση της συσκευής με χρήση φωνητικών εντολών – με τη συσκευή Amazon Alexa. Ιδανικό για όταν τα χέρια σας είναι γεμάτα.

* Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της.

Μεγάλη οθόνη OLED 4K για δράση στα παιχνίδια

Παιχνίδια με εκπληκτική ταχύτητα, ανάλυση και κίνηση

Λειτουργία Παιχνιδιών Extreme – H Λειτουργία Παιχνιδιών Extreme σημαίνει ότι η νέα τηλεόρασή OLED 4K TV είναι έτοιμη για δράση. Ενώ υποστηρίζει το HDMI 2.1 με υψηλούς ρυθμούς καρέ (HFR), το μεταβλητό ποσοστό ανανέωσης (VRR) και το AMD FreeSync Premium για νέα επίπεδα ρεαλισμού, τα οποία απαιτούν οι πρόσφατες συσκευές παιχνιδιών.

Ομαλή δράση παιχνιδιών στη μεγάλη OLED οθόνη

Ανάλυση Οριζόντια*

Ανάλυση Κάθετα*

Διαγώνιος Οθόνης

Ευκρίνεια*

Τύπος Οθόνης

HDR

Smart TV

Δέκτης

Τεχνολογία Πάνελ

Ανάλυση Οθόνης

Μέγιστο Refresh Rate

Δυνατότητες και Λειτουργίες

Συνδέσεις

Αναλογία

Vesa

Διαστάσεις Προϊόντος

Διαστάσεις με Βάση

Βάρος

Βάρος με Βάση

Εγγύηση

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TV PANASONIC 65″, TX-65JZ1000E ,OLED,Ultra HD,Smart TV,60Hz”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

TV PANASONIC 65″, TX-65J...

$1,125.20

1 σε απόθεμα

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert