Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Στεγνωτήριο Ρούχων Εντοιχιζόμενο Candy BCTD H7A1TE-S 7Kg White

Brand:
20 people are viewing this product right now

$681.82

Shipping calculated at checkout.
or
Estimated delivery:3 days
SKU: WASCAN-00031 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Η Candy προσφέρει μια έξυπνη λύση που εξοικονομεί χώρο για το στέγνωμα των ρούχων σας έως και 7 κιλά. Η γκάμα των ενσωματωμένων στεγνωτηρίων είναι επίσης εξοπλισμένη με σύστημα συνδεσιμότητας που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τις συσκευές σας μέσω smartphone, όπου κι αν βρίσκεστε.

Εξοικονομήστε χρόνο και ενέργεια
Πόσες φορές θέλετε να θέσετε σε λειτουργία δύο συσκευές ταυτόχρονα, αλλά σβήνει το ρεύμα; Η Candy έχει επίσης σκεφτεί αυτό: το σύστημα αντλίας θερμότητας εξασφαλίζει πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, 0,7 kw/h, περίπου το ένα τρίτο αυτής που χρησιμοποιείται από ένα παραδοσιακό στεγνωτήριο συμπύκνωσης. Αυτό είναι δυνατό χάρη στο σύστημα κλειστού κυκλώματος που αποφεύγει τη διασπορά θερμότητας, λειτουργώντας σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα με το πλυντήριο ή άλλες συσκευές, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια.

Εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής για το στεγνωτήριό σας
Παρακολουθήστε την υγεία του στεγνωτηρίου σας και λάβετε πρακτικές συμβουλές για να λύσετε μόνοι σας τυχόν προβλήματα. Χρησιμοποιώντας τον κύκλο ελέγχου θα μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση των φίλτρων, το κλείσιμο της πόρτας, το σύστημα στεγνώματος και αερισμού, τον κινητήρα και το σύστημα συλλογής νερού. Εάν παρουσιαστούν προβλήματα, η εφαρμογή Candy just-Fi σάς βοηθά να τα εντοπίσετε και να βρείτε μια λύση.

Λιγότερες τσακίσεις
Για την Candy είναι σημαντικό να εξοικονομήσετε χρόνο, ώστε να μπορείτε να αφοσιωθείτε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς. Γι' αυτό δημιούργησε τη λειτουργία Super Easy Iron: χάρη στον αισθητήρα Smart που παρέχει το τέλειο επίπεδο υγρασίας και την ειδική εναλλασσόμενη κίνηση του καλαθιού, μειώνονται οι τσακίσεις και τα μπερδέματα. Με αυτόν τον τρόπο μειώνετε στο μισό τον χρόνο σιδερώματος.

Μέγιστη άνεση στα χέρια σας
Το EasyCase είναι η δεξαμενή τοποθετημένη στην πόρτα του στεγνωτηρίου και εύκολα αφαιρούμενη, ικανή να συλλέγει το νερό που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος, ώστε να μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς, όπως το σιδέρωμα και το πότισμα των φυτών. Είναι ένα μοναδικό αξεσουάρ στο είδος του χάρη στο εργονομικό του σχήμα και τη βελτιωμένη δομή του, που σας βοηθούν να διαχειριστείτε καλύτερα το ρεζερβουάρ, να το αφαιρέσετε πιο εύκολα και να το μεταφέρετε όπου θέλετε χωρίς κόπο.

Φορτώστε και ξεφορτώστε το καλάθι έξυπνα
Η Candy έχει σκεφτεί μια λύση για να εξασφαλίσει τη μέγιστη άνεση και να ελαχιστοποιήσει την προσπάθειά σας κατά το στέγνωμα των ρούχων σας: το στεγνωτήριο με την υψηλότερη πόρτα. Μπορείτε να πείτε αντίο στον πόνο στην πλάτη όταν βάζετε ρούχα μέσα και έξω από το στεγνωτήριο χάρη στο άνοιγμα της πόρτας που είναι 3,5 cm υψηλότερο από τα τυπικά μοντέλα.

Μέγιστη ευελιξία
Η λειτουργία Smart Start Delay του στεγνωτηρίου σας είναι ο άσος σας όσον αφορά τη βελτιστοποίηση του χρόνου: μπορείτε να καθυστερήσετε την έναρξη του κύκλου στεγνώματος έως και 24 ώρες, ώστε να μπορείτε να τον ξεκινήσετε τη νύχτα, εκμεταλλευόμενοι τη χαμηλότερη κατανάλωση. ή όταν είστε στη δουλειά, ώστε τα ρούχα σας να είναι έτοιμα όταν επιστρέψετε στο σπίτι.

Τα μάλλινα είδη σας είναι σε καλά χέρια
Το νέο σας στεγνωτήριο, χάρη στον έλεγχο θερμοκρασίας και την ειδική κίνηση του τυμπάνου, ξέρει πώς να περιποιείται καλύτερα τα μάλλινα είδη σας. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να φοβάστε ότι θα καταστρέψετε τα πιο ευαίσθητα ρούχα σας: απλώς ρυθμίστε το πρόγραμμα μαλλί, εγκεκριμένο από τη Woolmark, και το στεγνωτήριο θα αποφύγει το τσόχα περιορίζοντας το τρίψιμο των ρούχων και ελέγχοντας προσεκτικά τη θερμοκρασία.

Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης

Τύπος Οθόνης

Τοποθέτηση

Χωρητικότητα

Τύπος Στεγνωτηρίου

Τρόπος Φόρτωσης

Προγράμματα Στεγνώματος

Επίπεδα Θορύβου

Ενεργειακή Κλάση

Ενδείκνυται για

Wi-Fi

Επιπλέον Χαρακτηριστικά MDA-SDA

Χρώμα

Βάρος

Εγγύηση

Πλάτος

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Στεγνωτήριο Ρούχων Εντοιχιζόμενο Candy BCTD H7A1TE-S 7Kg White”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Στεγνωτήριο Ρούχων Εντοιχιζόμε...

$681.82

1 σε απόθεμα

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert