Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Ατμοκαθαριστής Shark S6005EU

Brand:
25 people are viewing this product right now

$173.90

Shipping calculated at checkout.
or

🔥 Buy More Save More!

Buy 3 items get 5% OFF
on each product
Estimated delivery:3 days
SKU: DIFSHA00034 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Καθαρίστε εύκολα τα σκληρά δάπεδα και τις επιφάνειες σε όλο το σπίτι σας με αυτή τη σφουγγαρίστρα ατμού Shark, που μετατρέπεται αμέσως σε ατμοκαθαριστή χειρός με την υπογραφή  τεχνολογίας Lift-Away .

Εναλλαγή μεταξύ  2 αυτόματων ρυθμίσεων ατμού  για στοχευμένο βαθύ καθαρισμό σε όλα τα σφραγισμένα σκληρά δάπεδα, συμπεριλαμβανομένων των πλακιδίων, της πέτρας και του σκληρού ξύλου. Καθαρίστε διπλά την επιφάνεια του δαπέδου με την κεφαλή σφουγγαρίστρας Klik 'n' Flip και τα μαξιλάρια καθαρισμού Dirt Grip που πλένονται στο πλυντήριο.

Για περισσότερα από δάπεδα , απλώς ανασηκώστε την κύρια μονάδα για να καθαρίσετε με ατμό επιφάνειες με σιγουριά και ακρίβεια χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα αξεσουάρ – από πλακάκια μέχρι πάγκους εργασίας, φούρνους μέχρι οθόνες ντους και πολλά άλλα

Απολαύστε τη σιγουριά ενός καθαρισμού χωρίς χημικά σε όλο το σπίτι σας με αυτόν τον ευέλικτο ατμοκαθαριστή Shark. Καθαρίστε και απολυμάνετε έως και το 99,9% των οικιακών βακτηρίων * χωρίς σκληρά χημικά, μόνο με τη δύναμη του ατμού.

Ιδανική για όλα τα σφραγισμένα σκληρά δάπεδα, συμπεριλαμβανομένων πλακιδίων, πέτρας και σκληρού ξύλου, αυτή η σφουγγαρίστρα ατμού μετατρέπεται επίσης σε ατμοκαθαριστή χειρός για ακριβή καθαρισμό πάνω από το δάπεδο.

Για περισσότερα από δάπεδα

Πηγαίνετε στο χέρι με  την τεχνολογία Lift-Away . Ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό των δημοφιλών όρθιων ηλεκτρικών σκουπών της Shark, το Lift-Away σάς επιτρέπει να μετατρέψετε τη σφουγγαρίστρα δαπέδου σας σε φορητό ατμοκαθαριστή μέσα σε δευτερόλεπτα.

Απλώς αποσυνδέστε και αφαιρέστε τη μονάδα χειρός για εύκολο καθαρισμό με ατμό σε όλες τις σφραγισμένες επιφάνειες – από πάγκους μέχρι παράθυρα, πλακάκια μέχρι βρύσες, γυαλί και άλλα. Οι γωνίες, τα άκρα και οι σχισμές είναι όλα εύκολα προσβάσιμα χάρη στα 5 αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στο κουτί.

Απολαύστε έναν καθαρισμό χωρίς χημικά σε κάθε δωμάτιο. Στην κουζίνα, αφαιρέστε τη βρωμιά και τα λίπη από τα πλακάκια, τις εστίες, τους νεροχύτες, τους απορροφητήρες και το εσωτερικό του φούρνου. Στο μπάνιο, καθαρά τζάμια, ντους, βρύσες και πλακάκια. Σε όλο το σπίτι, ανανεώστε τα παράθυρα, τους πάγκους εργασίας, τους αρμούς και πολλά άλλα με την καλύτερη σφουγγαρίστρα ατμού της Shark για καθαρισμό πάνω από το δάπεδο.

Καθαρίστε με αυτοπεποίθηση

Στο δάπεδο, αυτή η αυτόματη σφουγγαρίστρα ατμού είναι σκόπιμα σχεδιασμένη για να καθαρίζει και να απολυμαίνει* όλους τους τύπους σφραγισμένων σκληρών δαπέδων. Καθαρίζοντας μόνο με τη δύναμη του ατμού, είναι ιδανικό για σπίτια με παιδιά και κατοικίδια.

Ανακαλύψτε τη δύναμη καθαρισμού διπλής όψης με  την τεχνολογία Klik 'n' Flip . Απλώς σύρετε την κεφαλή του δαπέδου στο μαξιλαράκι καθαρισμού Dirt Grip και κάντε κλικ για να ασφαλίσετε. Γυρίστε για να καθαρίσετε το διπλάσιο της επιφάνειας του δαπέδου και, στη συνέχεια, απολαύστε την αφαίρεση του μαξιλαριού χωρίς αφή με ένα απλό πάτημα ενός διακόπτη.

Ξεχάστε τα μαντηλάκια δαπέδου μιας χρήσης. Με ειδικό σχεδιασμό με θηλιά για να παγιδεύει τη βρωμιά, τα επαναχρησιμοποιήσιμα μαξιλάρια καθαρισμού Dirt Grip της Shark πλένονται στο πλυντήριο για την ευκολία καθαρισμού σας. Η απευθείας διοχέτευση ατμού κατανέμει ομοιόμορφα τον ατμό για ομοιόμορφο καθαρό και χωρίς ραβδώσεις φινίρισμα.

Επίμονο χάος; Κανένα πρόβλημα. Η λειτουργία Steam Blaster στοχεύει τη βρωμιά με μια άμεση έκρηξη ατμού, ανυψώνοντας τη κολλημένη βρωμιά. Απλώς γυρίστε το κεφάλι προς τα πίσω για να το σκουπίσετε.

2 Αυτόματες ρυθμίσεις Steam

Απλώς αλλάξτε μεταξύ 2 αυτόματων ρυθμίσεων ατμού για να ταιριάξετε με την εργασία που έχετε. Το LOW είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση ελαφρών ρύπων και καθημερινών ακαταστασιών, ενώ το HIGH έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί με ρεύμα σε περιοχές με υψηλή κυκλοφορία ή δύσκολα καθαρισμό.

Απλώς γεμίστε τη δεξαμενή νερού χωρητικότητας 500 ml για να ξεκινήσετε, με ατμό έτοιμο σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Η κατάσταση αναμονής διακόπτει τον ατμό, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε ένα διάλειμμα.

Χρώμα

Τύπος Λειτουργίας

Επίπεδα Θορύβου

Είδος Εργαλείου

Συνολική Ισχύς

Μήκος Καλωδίου

Βάρος

Ύψος

Πλάτος

Μήκος

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ατμοκαθαριστής Shark S6005EU”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Ατμοκαθαριστής Shark S6005EU

$173.90

3 σε απόθεμα

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert