Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Ηλεκτρική Σκούπα Stick Shark IZ201EU

Brand:
9 people are viewing this product right now

$289.00

Shipping calculated at checkout.
or
Estimated delivery:5 days
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Αυτή η ηλεκτρική σκούπα με ραβδί μπαταρίας μίας μπαταρίας έχει σχεδιαστεί για την εξυπηρέτησή σας.

Προσφέροντας εκπληκτικό χρόνο λειτουργίας  έως και 40 λεπτά *, είναι η τέλεια επιλογή για γρήγορο καθαρισμό και βαθύ καθαρισμό.

Μοκέτες και σκληρά δάπεδα

Η χαρακτηριστική κεφαλή δαπέδου DuoClean της Shark   συνδυάζει δύο μηχανοκίνητα ρολά βούρτσας, που συνεργάζονται για να καθαρίσουν τόσο τα χαλιά όσο και τα σκληρά δάπεδα. Γλιστρήστε απρόσκοπτα σε όλους τους τύπους δαπέδων χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε ή να αλλάξετε την κεφαλή δαπέδου.

Ένα ρολό βούρτσας με τρίχες καθαρίζει βαθιά μέσα στα χαλιά για να αφαιρέσει την ενσωματωμένη βρωμιά, ενώ ένα δεύτερο, μαλακό μπροστινό ρολό βούρτσας έρχεται σε συνεχή επαφή με το δάπεδο, τραβώντας μικρά και μεγάλα συντρίμμια και ανασηκώνοντας τη λεπτή, κολλημένη σκόνη από σκληρά δάπεδα. Απλώς εναλλάξτε τις λειτουργίες δαπέδου χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια λαβής που βρίσκονται σε βολική τοποθεσία. Για να απολαύσετε επιπλέον ισχύ, απλώς τραβήξτε τη σκανδάλη Boost.

Βαρεθήκατε να αφαιρείτε τις μπλεγμένες τρίχες από το ρολό της βούρτσας της ηλεκτρικής σας σκούπας; Η πρωτοποριακή τεχνολογία Anti Hair Wrap Technology της Shark   αφαιρεί ενεργά τις μακριές, κοντές και τρίχες κατοικίδιων ζώων, ώστε να μην χρειάζεται. Ένα μοναδικό προστατευτικό για τρίχες και χτένα διαχωρίζει και αφαιρεί τις τρίχες από το ρολό της βούρτσας καθώς καθαρίζετε, βοηθώντας να διατηρείτε το ρολό βούρτσας χωρίς μπερδέματα.

Φτάστε, φορτίστε και αποθηκεύστε οπουδήποτε

Η Flexology λυγίζει για να μην χρειάζεται. Φτάστε οπουδήποτε – αυτό το έξυπνο εύκαμπτο ραβδί λυγίζει για να καθαρίζει εύκολα κάτω από έπιπλα χαμηλού ύψους, όπως κρεβάτια, καναπέδες και τραπεζάκια του καφέ. Οι προβολείς LED υπογραφής βοηθούν στο φωτισμό της κρυμμένης σκόνης κάτω από τα έπιπλα και στις σκοτεινές γωνίες.

Φόρτιση οπουδήποτε – Η αφαιρούμενη μπαταρία ιόντων λιθίου της Shark μπορεί να επαναφορτιστεί με ή εκτός ηλεκτρικής σκούπας, σε οποιαδήποτε πρίζα στο σπίτι σας, επομένως δεν χρειάζεται να τη δέσετε σε βάση σύνδεσης. Απολαύστε  χρόνο λειτουργίας έως και 40 λεπτά *, με την επιλογή να επεκτείνετε τον χρόνο καθαρισμού σας αγοράζοντας μια επιπλέον μπαταρία απευθείας από το Shark. Οι χρήσιμες ενδεικτικές λυχνίες μπαταρίας δείχνουν ξεκάθαρα πόση φόρτιση σας έχει απομείνει.

Αποθηκεύστε οπουδήποτε – με ένα κλικ, διπλώστε προς τα κάτω για συμπαγή, ανεξάρτητη αποθήκευση. Είτε έχετε ολοκληρώσει τον καθαρισμό είτε απλά πρέπει να σταματήσετε για να ανοίξετε την πόρτα, δεν χρειάζεται να έχετε γάντζους αποθήκευσης ή να ακουμπάτε σε τοίχους.

Καθαρισμός με πάτημα

Μεταμορφωθείτε σε μια ασύρματη ηλεκτρική σκούπα χειρός με το πάτημα ενός κουμπιού – ιδανική για σκούπα, καναπέδες και έπιπλα, καθώς και για εύκολο καθάρισμα μέσα σε αυτοκίνητα και τροχόσπιτα.

Περιλαμβάνονται εύχρηστα εξαρτήματα που βοηθούν στον καθαρισμό ταπετσαριών, ρωγμών και επιφανειών, από σοβατεπί μέχρι περσίδες. Χρησιμοποιήστε το ραβδί σε λειτουργία χειρός για να φτάσετε εύκολα σε οροφές, κουρτίνες και φωτιστικά.

Αντιαλλεργική ηλεκτρική σκούπα

Προσφέροντας σιγουριά σε όσους υποφέρουν από αλλεργίες, το Anti-Allergen Complete Seal της Shark συλλαμβάνει και παγιδεύει το 99,9%** της σκόνης και των αλλεργιογόνων μέσα στο κενό, χωρίς να τα απελευθερώνει ξανά στον αέρα που αναπνέετε.

Εύχρηστος

Το άδειασμα είναι παιχνιδάκι, χάρη στο εύκολο άδειο ποτήρι σκόνης με ένα άγγιγμα. Μετακινηθείτε εύκολα στις γωνίες και τα έπιπλα με περιστρεφόμενο τιμόνι και μια λεπτή σιλουέτα με μπαστούνια.

Περιλαμβάνονται Μπαταρίες

Τύπος Μπαταρίας

Τάση

Χωρητικότητα Κάδου

Συλλογή Σκόνης

Επίπεδα Θορύβου

Φίλτρο Σκόνης

Τύπος Απορρόφησης

Διάρκεια Μπαταρίας

Χρόνος Φόρτισης

Χρώμα

Διαστάσεις Προϊόντος

Βάρος

Εγγύηση

Ύψος

Μήκος

Πλάτος

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ηλεκτρική Σκούπα Stick Shark IZ201EU”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Ηλεκτρική Σκούπα Stick Shark I...

$289.00

1 σε απόθεμα

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert