Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Ψυγειοκαταψύκτης Ελεύθερος Siemens KG49NXIBF Inox NoFrost

Brand:
23 people are viewing this product right now

$1,198.00

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:3 days
SKU: FRISIE00028 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Ομοιόμορφη ψύξη σε όλα τα επίπεδα.

Η ανομοιόμορφη ψύξη των τροφίμων στο ψυγείο δυσκολεύει τη συντήρηση της φρεσκάδας τους. Αλλά αυτές οι μέρες ανήκουν στο παρελθόν. Η εσωτερική πλαστική επιφάνεια στο πίσω μέρος της συντήρησης και το σύστημα multiAirflow φροντίζει για την ομοιόμορφη κυκλοφορία του αέρα, για σταθερή θερμοκρασία σε όλα τα επίπεδα. Τα τρόφιμα που τοποθετήσατε πρόσφατα στο ψυγείο σας ψύχονται γρήγορα και το σύστημα λειτουργεί εξαιρετικά και διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων σας.

Σύστημα hyperFresh <0°>

Τώρα, έχετε τον χώρο που χρειάζεστε για να αποθηκεύετε μεγάλες ποσότητες φρούτων και λαχανικών.Επιπλέον, το ειδικό συρτάρι με ξεχωριστή παροχή κρύου αέρα είναι ιδανικό για τα ψάρια και το κρέας και τα διατηρεί όλα άψογα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Περισσότερος χώρος και ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης με το κορυφαίο σύστημα hyperFresh <0 C>.

Το ψυγείο φωτίζει άψογα τα φρέσκα τρόφιμα.

Σας αρέσει να βλεπετε ξεκάθαρα ό,τι περιέχει το ψυγείο σας; Oι ενσωματωμένες λυχνίες LED εξοικονομούν ενέργεια και φωτίζουν ομοιόμορφα το εσωτερικό του, για να φαίνονται όλα τα τρόφιμα με μια ματιά και να βρίσκετε εύκολα αυτό που χρειάζεστε. Και επειδή βρίσκονται στο μπροστινό μέρος, δεν εμποδίζονται από κάποιο τρόφιμο. Τέλος, αν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στην εφαρμογή Home Connect, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον LED φωτισμό ή να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας.

Καλύτερη αποθήκευση για τα μπουκάλια σας.

Τα μπουκάλια σας έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στην μπουκαλοθήκη μας.Έτσι, μπορείτε να αποθηκεύετε μικρά και μεγάλα μπουκάλια, καθώς και κουτάκια αναψυκτικών, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσουν μεταξύ τους μες στο ψυγείο.Συγκεκριμένα, τα τοποθετείτε στις ειδικές, ξεχωριστές θέσεις που διαθέτει η μπουκαλοθήκη για να είναι ασφαλή και να μπορείτε να τα βρίσκετε με ευκολία.

Αποτρέπει τον σχηματισμό πάγου.

Δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε απόψυξη στον καταψύκτη σας για να διατηρείτε καλύτερα τα κατεψυγμένα τρόφιμα και να φροντίζετε για την καλή ενεργειακή απόδοση της συσκευής σας.Γιατί η τεχνολογία noFrost απομακρύνει την υγρασία και διατηρεί τον αέρα ξηρό.Έτσι, αποτρέπει τον σχηματισμό πάγου στα εσωτερικά τοιχώματα και πάνω στα τρόφιμα και σας γλιτώνει από τον κόπο της απόψυξης.Επιπλέον, εξοικονομεί ενέργεια, γιατί ο καταψύκτης χωρίς πάγο έχει πολύ καλύτερη ενεργειακή απόδοση.

Για σταθερή θερμοκρασία: πλήκτρο superCooling.

Χρησιμοποιείστε το πλήκτρο superCooling για να μειώσετε γρήγορα τη θερμοκρασία στους +2 °C. Με τον τρόπο αυτόν αποτρέπεται η ανεπιθύμητη αύξηση της θερμοκρασίας των τροφίμων που έχουν ήδη ψυχθεί λόγω της προσθήκης στο ψυγείο μη κρύων τροφίμων.

Διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή της ψύξης.

Η τεχνολογία multiAirflow πετυχαίνει την ομοιόμορφη κυκλοφορία του κρύου αέρα σε όλο το εσωτερικό του ψυγείου.Έτσι, ρυθμίζει τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας και αποτρέπει τη συγκέντρωση υγρασίας.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα τρόφιμα να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πλάτος

Οθόνη ενδείξεων

Ύψος

Ροδάκια Μεταφοράς

Μήκος

Τύπος Ψυγείου

Τοποθέτηση

Χωρητικότητα (lt)

Χωρητικότητα Συντήρησης

Χωρητικότητα Κατάψυξης

No Frost

Ενεργειακή Κλάση

Κλιματική Κλάση

Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας

Επίπεδα Θορύβου

Ενδείκνυται για

Επιπλέον Χαρακτηριστικά MDA-SDA

Χρώμα

Βάρος

Εγγύηση

Δυνατότητα αναστροφής πόρτας

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ψυγειοκαταψύκτης Ελεύθερος Siemens KG49NXIBF Inox NoFrost”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Ψυγειοκαταψύκτης Ελεύθερος Sie...

$1,198.00

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert