Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

VR Headset Meta Quest Pro 256GB Black

Brand:
35 people are viewing this product right now

$841.70

Shipping calculated at checkout.
or
Estimated delivery:3 days
SKU: ACSMET00001 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

PREMIUM ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ PREMIUM
Η παγκόσμιας κλάσης αντισταθμισμένη εργονομία συναντά την κομψή σχεδίαση για να δημιουργήσει ένα πιο άνετο ακουστικό, ώστε να μπορείτε να το φοράτε για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.
Διαστάσεις προϊόντος: 265 mm (L) x 127 mm (Υ) x 196 mm (Π) 265 mm – το μήκος προϋποθέτει την ελάχιστη ρύθμιση του ιμάντα
Βάρος προϊόντος: 722g

ΠΛΗΡΕΣ ΧΡΩΜΑ ΜΙΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Η πλήρης μικτή πραγματικότητα σας επιτρέπει να εργάζεστε, να δημιουργείτε και να συνεργάζεστε στον εικονικό κόσμο ενώ παραμένετε παρόντες στον φυσικό κόσμο. Το Meta Quest Pro διαθέτει στερεοσκοπική διέλευση μικτής πραγματικότητας, η οποία συνδυάζει πολλαπλές προβολές αισθητήρων για να δημιουργήσει μια φυσική άποψη του κόσμου σε 3D. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια εμπειρία άνεσης υψηλής ποιότητας και κορυφαίας ποιότητας με μεγάλη αντίληψη βάθους και χαμηλή οπτική παραμόρφωση τόσο για σενάρια μικτής πραγματικότητας όσο και σε κλίμακα δωματίου.

ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ AVATAR
Φέρτε περισσότερες από την προσωπικότητά σας σε εικονικές εμπειρίες με παρακολούθηση έκφρασης σε πραγματικό χρόνο. Με 5 υπέρυθρους αισθητήρες παρακολούθησης ματιών και προσώπου ικανούς για οπτικό πεδίο 120 μοιρών ο καθένας, διατεταγμένοι σε μια βέλτιστη διάταξη για να καταγράφει τις κινήσεις του πάνω και κάτω προσώπου σας, το Meta Quest Pro έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει περισσότερη εκφραστικότητα με μεγαλύτερη ακρίβεια σε σύγκριση με άλλες λύσεις με λιγότερους αισθητήρες.

ΕΛΕΓΚΤΕΣ PREMIUM TOUCH PRO
Περιλαμβάνει 3 κάμερες και έναν επεξεργαστή κινητής τηλεφωνίας Snapdragon ανά ελεγκτή, για εύρος κίνησης 360 μοιρών στον εικονικό χώρο σας. Η απτική ανάδραση TruTouch και η κίνηση τσιμπήματος ακριβείας δημιουργούν μια πιο διαισθητική αίσθηση VR, ώστε τα χειριστήρια να λειτουργούν σαν φυσικές προεκτάσεις των χεριών σας.
Διαστάσεις: 130 x 70 x 62 mm
Βάρος: 153 g (ανά ελεγκτή)
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 662 Κινητής Επεξεργαστής ανά ελεγκτή
Παρακολούθηση ελεγκτή: SLAM με 3 αισθητήρες κάμερας ανά ελεγκτή
Ενσωματωμένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, έως 10 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας ελεγκτή

PREMIUM ΟΠΤΙΚΑ
Με λεπτούς φακούς pancake, αυξημένη πυκνότητα εικονοστοιχείων, τοπική μείωση της φωτεινότητας και τεχνολογία quantum dot θα δείτε τον κόσμο με έναν εντελώς νέο τρόπο. Είτε συνδέεστε με φίλους, είτε διαβάζετε είτε κάνετε πολλαπλές εργασίες, είτε παίζετε παιχνίδια, θα παρατηρήσετε αμέσως εξαιρετική οπτική ευκρίνεια. Και με τα οπτικά μας τηγανίτες μπορέσαμε επίσης να μειώσουμε σημαντικά το βάθος της οπτικής στοίβας. Η εξειδικευμένη τοπική τεχνολογία dimming μπορεί να ελέγξει πάνω από 500 μεμονωμένα μπλοκ LED ανεξάρτητα, παρέχοντας περισσότερη αντίθεση και πιο πλούσια, πιο ζωντανά χρώματα. Αυτό συνοδεύεται από βελτιωμένη οπτική ευκρίνεια πλήρους πεδίου στην κεντρική όψη, καλύτερη περιφερειακή προβολή και μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων από οποιοδήποτε άλλο ακουστικό Meta.

ΥΛΙΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
Αποθηκευτικός χώρος 256 GB
12 GB RAM
10 προηγμένοι αισθητήρες VR/MR για υποστήριξη 6 βαθμών ελευθερίας παρακολούθησης SLAM από μέσα προς τα έξω, καθώς και παρακολούθηση μεικτής χρωμάτων πραγματικότητας και παρακολούθησης ματιών/προσώπων.
Νέα πλατφόρμα Snapdragon XR2+ βελτιστοποιημένη για MR και VR για να παρέχει μια ισχυρή εμπειρία ενώ παράλληλα εξισορροπεί την απόδοση με τη θερμική απαγωγή.

ΠΙΣΩ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ
Γνωρίζετε ότι μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο Meta Quest για να απολαύσετε όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια, εφαρμογές ψυχαγωγίας και πολλά άλλα.

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΛΗ
Ανοίξτε πολλαπλές οθόνες με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους, ώστε να μπορείτε να οργανώνετε εργασίες, να εργάζεστε σε νέες ιδέες, να κάνετε streaming podcast ή να στέλνετε μηνύματα με φίλους. Όλα αυτά ενώ μένετε παρόν στον φυσικό σας χώρο (όπως το γραφείο ή το γραφείο σας) με μικτή πραγματικότητα. Με αυτή τη νέα υπερδύναμη, το multitasking δεν ήταν ποτέ ευκολότερο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ
Το συνοδευτικό Charging Dock έχει σχεδιαστεί για εύκολη φόρτιση συστήματος με έναν γρήγορο προσαρμογέα 45 W που περιλαμβάνεται για να διατηρεί το Meta Quest Pro και τα χειριστήρια έτοιμα όποτε σας χτυπήσει η δημιουργικότητά σας. Περιλαμβάνεται με την αγορά ακουστικών.
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Μπορείτε να περιμένετε έως και 2 ώρες με βάση το είδος περιεχομένου που χρησιμοποιείτε στο Meta Quest Pro. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας των ακουστικών σας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Meta Quest ή στο VR μέσω του Home. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο φόρτισης 2 μέτρων που περιλαμβάνεται στο κουτί για να φορτίσετε τα ακουστικά σας ενώ τα χρησιμοποιείτε.
Χρόνος φόρτισης: Με την παρεχόμενη βάση φόρτισης, το Meta Quest Pro θα φορτίσει πλήρως την μπαταρία σε περίπου 2 ώρες.

ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΒΑΘΥΣΗΣ
Το Meta Quest Pro προσφέρει ρυθμιζόμενα επίπεδα εμβάπτισης VR από πλήρως ανοιχτή περιφερειακή όραση, έως μερική μπλοκαρισμένη (περιλαμβάνεται) ή πλήρως βυθισμένη (το αξεσουάρ πωλείται χωριστά). Τροποποιήστε τη εμβύθιση της εικονικής πραγματικότητας για να ταιριάζει με τις προσωπικές ανάγκες.
Ενσωματωμένη εμβέλεια IPD*: 55-75 mm, με συνεχή μηχανική ρύθμιση της απόστασης των φακών για καλύτερη οπτική ευκρίνεια και λιγότερη καταπόνηση των ματιών.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΗΧΟΥ
Προσθέσαμε μεγαλύτερη πιστότητα στο ενσωματωμένο ηχοσύστημά μας, με μια δυναμική επέκταση μπάσων που στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να προσφέρει πάνω από μισή οκτάβα βαθύτερους τόνους μπάσων και κρυστάλλινο μεσαίο εύρος για να κάνει τις συνομιλίες πιο φυσικό ήχο, τη μουσική καλύτερη και το παιχνίδι παίξτε ακόμα πιο συναρπαστικά. Σε συνδυασμό με τη χωρική μας επεξεργασία ήχου, τα αυτιά σας θα σας μεταφέρουν απευθείας στην εμπειρία VR. Έχουμε επίσης εξετάσει τις στιγμές που θέλετε μεγαλύτερο απόρρητο για κλήσεις και συσκέψεις, μειώνοντας τη διαρροή ήχου και καθιστώντας πιο δύσκολο για κάποιον να ακούσει τον ήχο σας ακόμα και όταν στέκεται δίπλα σας.
Ήχος: Ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνο. επίσης συμβατό με ακουστικά 3,5 mm μέσω διπλής αριστερής/δεξιάς υποδοχής. Περιλαμβάνεται χωρική υποστήριξη ήχου.

ΓΡΗΓΟΡΟ WI-FI 6E
Ενεργοποιημένο με μια πλήρη εμπειρία Wi-Fi 6E* στο ευρυζωνικό φάσμα 6 GHz, το Meta Quest Pro μπορεί να προσφέρει εκπληκτική γρήγορη απόδοση έως και 1,6 Gbps. Το Meta Quest Pro είναι έτοιμο για το μέλλον της καλύτερης ροής απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας και μιας πραγματικής εμπειρίας εικονικής πραγματικότητας με υπολογιστή χωρίς σύνδεση.
Wi-Fi: Wi-Fi 6E ενεργοποιημένο.
Bluetooth: Bluetooth 5.2. Συνδέστε πληκτρολόγιο, ποντίκι ή επιφάνειες παιχνιδιών.
VR με βάση υπολογιστή: Υποστηρίζεται με Link και Air Link
Απαιτεί δίκτυο συμβατό με Wi-Fi 6E. Διατίθεται μόνο σε υποστηριζόμενες περιοχές Wi-Fi 6E.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ PREMIUM AUDIO
Το Meta Quest Pro διαθέτει βελτιωμένη συστοιχία 3 μικροφώνου, 4 ηχεία, 2 υποδοχές 3,5 mm, προσφέροντας χωρικό ήχο υψηλότερης πιστότητας με βελτιωμένο απόρρητο.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΟΙΚΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Προσκαλέστε φίλους και οικογένεια στον εικονικό προσωπικό σας χώρο, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον Home που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Meta Quest Pro.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Αναμένετε κατά μέσο όρο 2,5 ώρες, ανάλογα με τις ρυθμίσεις και τη χρήση της συσκευής σας. Βρείτε αναλυτικότερες πληροφορίες για την μπαταρία εδώ .
μπαταρία
Γενική Χρήση
2,5 ώρες
μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Παρακολούθηση πολυμέσων
2,9 ώρες
βιντεοπαιχνίδι
Βιντεοπαιχνίδια
2,6 ώρες
αρχείο
Παραγωγικότητα
2,2 ώρες
Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ρυθμίσεις συσκευής, χρήση, ηλικία μπαταρίας, χρήση Bluetooth και συνθήκες ασύρματης σύνδεσης. Δοκιμάστηκαν συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες εφαρμογές μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία: Παρακολούθηση πολυμέσων: YouTube. Βιντεοπαιχνίδια: Beat Saber. Παραγωγικότητα: Βυθισμένη εικονική πραγματικότητα. Τα αποτελέσματα γενικής χρήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος των συγκεκριμένων περιπτώσεων χρήσης. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.
Περιλαμβάνεται υλικό Meta Quest Pro

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ
Τι περιλαμβάνεται
Ακουστικά Meta Quest Pro
2 ελεγκτές Meta Quest Touch Pro
Βάση φόρτισης
Μετασχηματιστής USB-C 45W
Καλώδιο φόρτισης ελεγκτή
Καλώδιο φόρτισης (ακουστικό)
2 άκρες γραφίδας
2 μερικοί αποκλειστές φωτός (αριστερά και δεξιά)
Κλιπ καλωδίου
Προστατευτικό κάλυμμα
Πανί καθαρισμού
2 λουριά καρπού

Συμβατότητα

Χρώμα

Εγγύηση

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VR Headset Meta Quest Pro 256GB Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

VR Headset Meta Quest Pro 256G...

$841.70

1 σε απόθεμα

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert