Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

VR Headset Meta Quest 3 512GB White

Brand:
24 people are viewing this product right now

$754.90

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:3 days
SKU: ACSMET00002 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Προηγμένη στοίβα υλικού και το πρώτο ακουστικό με το Snapdragon XR2 Gen 2, που παρέχει διπλάσια ισχύ επεξεργασίας GPU για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και πιο απρόσκοπτο παιχνίδι σε σύγκριση με το Meta Quest 2. Αυτό προσφέρει αρκετή ισχύ για να υποστηρίξει βαριές εφαρμογές, όπως παιχνίδια γρήγορης δράσης, πλήρη απρόσκοπτη -χρώμα, διέλευση υψηλής ανάλυσης και πολλά άλλα.

Μικτή πραγματικότητα
2 κάμερες RGB με 18 PPD, για 10 φορές την ανάλυση του Quest 2 και 3 φορές την ανάλυση του Quest Pro σε passthrough. Παρέχει έγχρωμες, υψηλής πιστότητας προβολές του περιβάλλοντός σας ενώ βλέπετε εικονικά αντικείμενα να εμφανίζονται στον φυσικό σας χώρο. Η ακριβής προβολή βάθους και η χαρτογράφηση δωματίου σάς δίνουν την ελευθερία να μετακινηθείτε σε όλο το χώρο σας και να αλληλεπιδράσετε με εικονικούς χαρακτήρες ή αντικείμενα στο δωμάτιο γύρω σας.

Ήχος
Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία με τρισδιάστατο χωρικό ήχο σάς τοποθετούν στον χώρο σας με 40% πιο δυνατό εύρος ήχου, εύρος μπάσων και βέλτιστες δυνατότητες αντιστοίχισης L/R. Υποδοχή ήχου 3,5 mm για ακουστικά και έξοδο ήχου σε εξωτερικές συσκευές ήχου.

Σχέδιο λουρί
Ο μαλακός ρυθμιζόμενος ιμάντας φιλοξενεί διάφορα σχήματα κεφαλιού και χτενίσματα. Ο σκληρός ιμάντας διατίθεται και πωλείται χωριστά.

Ρύθμιση βάθους
Προσαρμόστε εύκολα τη διεπαφή προσώπου πιο κοντά ή πιο μακριά από το πρόσωπό σας για να βελτιώσετε την άνεση και το οπτικό πεδίο.
Βάρος ακουστικών
515 γραμμάρια. Τα οπτικά pancake δημιουργούν ένα 40% πιο λεπτό οπτικό προφίλ* για πιο άνετη χρήση.

*Σε σύγκριση με το Quest 2 εξαιρουμένης της διεπαφής προσώπου.

Τεχνολογία οθόνης και οπτικών
Ανάλυση της οθόνης
Τα 2064×2208 pixel ανά μάτι βελτιώνουν την ανάλυση κατά σχεδόν 30% σε σύγκριση με το Meta Quest 2 για ευκρίνεια επόμενου επιπέδου και ρεαλιστικά γραφικά. Η 4K+ Infinite Display με 25PPD και 1218 PPI προσφέρει την καλύτερη ανάλυση σε ολόκληρη τη σειρά συσκευών Quest.

Ρυθμός ανανέωσης
72Hz, 80Hz, 90Hz, 120Hz.

Οπτικό πεδίο
110 μοίρες οριζόντια και 96 μοίρες κάθετα. Αυτό επεκτείνει την περιφερειακή σας όραση για να σας επιτρέψει να δείτε περισσότερους εικονικούς κόσμους, ταυτόχρονα, για τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες μέχρι τώρα.

Οπτική
Ο φακός Pancake παρέχει ένα πιο λεπτό οπτικό προφίλ* χωρίς να διακυβεύεται το βάθος της οπτικής σας εμβάπτισης. Αυξημένη ευκρίνεια κατά 25% στο κέντρο FOV (~70% ευκρινέστερη στην περιφέρεια), με σημαντικά λιγότερα τεχνουργήματα αδέσποτου ή διάσπαρτου φωτός.
*Σε σύγκριση με το Quest 2 εξαιρουμένης της διεπαφής προσώπου.

Ρύθμιση φακού
Ενσωματωμένο εύρος IPD: 53-75 mm, με μηχανικό τροχό ρύθμισης απόστασης φακών για ομαλή ρύθμιση και καλύτερη οπτική ευκρίνεια.
Ο πρωτοποριακός οπτικός σχεδιασμός μας επιτρέπει ένα οφθαλμικό κουτί που καλύπτει ένα μεγαλύτερο εύρος διακοιλιακών αποστάσεων από ποτέ. 

Παρακολούθηση ματιών
Δεν παρουσιάζεται.

Ελεγκτές Meta Quest Touch Plus
Ανεση
Παίξτε άνετα με ένα βελτιωμένο σχέδιο χωρίς δαχτυλίδια. Απολαύστε πιο φυσική κίνηση και ακριβή εισαγωγή σαν να είναι μια φυσική προέκταση των χεριών σας.

Απτικά
Τα μεταβλητά απτικά TruTouch παρέχουν απτική ανάδραση, επιτρέποντας ένα πιο ολιστικό εύρος αισθήσεων εμπειρίας, ώστε να μπορείτε να αγγίζετε, να κινείστε και να αντιδράτε ρεαλιστικά μέσα σε εικονικά περιβάλλοντα.

Εμπειρία
Πέρασμα μικτής πραγματικότητας
2 έγχρωμες κάμερες RGB και προβολέας βάθους για βελτιωμένο βάθος και ανάλυση.
Παρακολούθηση χεριών με άμεση αφή
Οι προηγμένοι υβριδικοί αισθητήρες όρασης υπολογιστή και μηχανικής εκμάθησης ακολουθούν τις χειρονομίες σας, με 4 κάμερες υπερύθρων και 2 κάμερες RGB για πλοήγηση χωρίς ελεγκτή και πιο διαισθητικό έλεγχο. Απλώς μετακινήστε τα χέρια σας για πάτημα, κύλιση, πλοήγηση και αναπαραγωγή.

Βιβλιοθήκη περιεχομένου
500+ τίτλοι φέρνουν μια τεράστια βιβλιοθήκη εμπειριών. Υπάρχει κάτι που μπορεί να ανακαλύψει ο καθένας με πιο καθηλωτικούς τρόπους, χάρη στη μικτή πραγματικότητα και την καλύτερη απόδοση που επιτρέπει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, απρόσκοπτη αναπαραγωγή και εξαιρετικά ρεαλιστικά γραφικά.

Συμβατότητα προς τα πίσω
Πλήρης πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο εφαρμογών, παιχνιδιών και εμπειριών Meta Quest. Συνεχίστε να παίζετε τους αγαπημένους σας τίτλους, με ενημερώσεις παιχνιδιών για βελτιστοποίηση της προβολής και της απόδοσης.

Υποστήριξη υπολογιστή
Υποστηρίζεται με καλώδιο Meta Quest Link και Air Link για να συνδέσετε τα ακουστικά σας με την ισχύ του υπολογιστή σας για να ξεκλειδώσετε ένα ακόμη επίπεδο παιχνιδιού (διατίθεται ξεχωριστά).

Φόρτιση
Διάρκεια ζωής μπαταρίας
Έως 2,2 ώρες χρήσης κατά μέσο όρο
Gaming: 2,4 ώρες χρήσης κατά μέσο όρο
Κοινωνικά: 2,2 ώρες χρήσης κατά μέσο όρο
Παραγωγικότητα: 1,5 ώρα χρήσης κατά μέσο όρο
Μέσα: 2,9 ώρες χρήσης κατά μέσο όρο
Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες συσκευές που τροφοδοτούνται από μπαταρία, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως οι ρυθμίσεις της συσκευής, η χρήση, η ηλικία της μπαταρίας, η χρήση Bluetooth και οι συνθήκες ασύρματης σύνδεσης.
Χρόνος φόρτισης
Περίπου 2,3 ώρες με τον παρεχόμενο μετασχηματιστή 18 W (μόνο σετ μικροφώνου-ακουστικού).
Εύκολη φόρτιση
Ενσωματωμένη θύρα USB-C για φόρτιση και συνδεσιμότητα. Τα επιθέματα επαφής στο κάτω μέρος της συσκευής απλοποιούν τη φόρτιση, όταν συνδυάζονται με το εξωτερικό εξάρτημα βάσης (διατίθεται χωριστά).

Wi-Fi
Πιστοποίηση Wi-Fi 6E (επιτρέπεται η περιοχή).

Μυστικότητα
Εξωτερικό LED.Το σήμα ειδοποιεί τους παρευρισκόμενους ότι χρησιμοποιούνται οι εξωτερικές κάμερες.

Προστασία δεδομένων
Η προηγμένη κρυπτογράφηση και οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τη δυνατότητα συμμετοχής/εξαίρεσης κοινής χρήσης δεδομένων, αποσύνδεση ηλεκτρονικού μικροφώνου/κάμερας και προστασία κωδικού πρόσβασης/PIN για να επιτραπεί σε πολλούς χρήστες να εξερευνήσουν με ασφάλεια.

 

 
Συμβατότητα

Χρώμα

Εγγύηση

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VR Headset Meta Quest 3 512GB White”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

VR Headset Meta Quest 3 512GB ...

$754.90

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert