Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

Θερμοπομπός Mill Glass WiFi GL600WIFI3 White

Brand:
17 people are viewing this product right now

$162.80

Shipping calculated at checkout.
Estimated delivery:5 days
SKU: HEAMIL-00003 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Θερμοπομπός GL600WIFI3 της εταιρείας Mill, με ισχύ 600 Watt. Αποτελεί μία πολύ καλή λύση για να καλύψει άμεσα τις ανάγκες θέρμανσης ενός χώρου έως και 5m².
Έχει μηδαμινές απώλειες ενέργειας, αφού σχεδόν όλη η κατανάλωση ρεύματος μετατρέπεται σε θερμότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη αποδοτικότητα, σε σχέση με άλλες συσκευές θέρμανσης.
Έχει γυάλινη αντιθερμική επιφάνεια μήκους 66.5 εκ., που προσφέρει μοντέρνο στυλ και εναρμόνιση με τον χώρο που θα τοποθετηθεί.
Η θέρμανση διαχέεται γρήγορα και αρμονικά στον χώρο με συνδυασμό θερμικής εκπομπής και κίνησης του αέρα, και έτσι δεν προκαλείται ανασήκωση της σκόνης, ούτε ξηραίνεται η ατμόσφαιρα. Αυτά τον καθιστούν κατάλληλο για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή αλλεργίες. Επίσης θεωρείται ιδανική επιλογή για το παιδικό δωμάτιο λόγω της μη-εκπομπής σκόνης ή καυσαερίων. Η λειτουργία του είναι πλήρως αθόρυβη, καθώς δεν περιλαμβάνει ανεμιστήρα ή βεντιλατέρ.

Τοποθετείται πολύ εύκολα κρεμαστά σε οποιονδήποτε τοίχο, ενώ η εγκατάσταση του είναι πανεύκολη με απλή απευθείας σύνδεση σε πρίζα. Για την καλύτερη απόδοσή του, προτείνεται να τοποθετείται κοντά σε σημεία με τις μεγαλύτερες απώλειες θερμότητας, όπως για παράδειγμα δίπλα σε παράθυρα ή μπαλκονόπορτες. Παράλληλα, είναι κατάλληλος για χρήση σε μπάνιο, χάρη στην αδιάβροχη προστασία που διαθέτει, ώστε να ζεστάνετε το μπάνιο σας πριν ή μετά το ντουζ.

Ο ρυθμιζόμενος αναλογικός θερμοστάτης σας επιτρέπει να προσαρμόζετε ή να διατηρείτε σταθερή στα επιθυμητά επίπεδα τη θερμοκρασία του χώρου, καθ' όλη τη διάρκεια χρήσης της συσκευής. Επιπλέον έχει τηλεχειριστήριο για να ελέγχετε με άνεση τη σόμπα εξ αποστάσεως.
Περιλαμβάνει χρονοδιακόπτη που βοηθάει στο να προγραμματίζετε τη λειτουργία του και να ενεργοποιείται / απενεργοποιείται αυτόματα στον χρόνο που έχετε ορίσει. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το ενεργειακό κόστος, άρα εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.
Τέλος, χάρις στο ενσωματωμένο Wi-Fi, μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της άνεσης του σπιτιού σας από το κινητό ή το τάμπλετ. Μπορείτε δηλαδή οποιαδήποτε ώρα να ανοίξετε, να κλείσετε ή να αλλάξετε τη θερμοκρασία του θερμοπομπού, όπου και αν βρίσκεστε.

Χαρακτηριστικά και Διαστάσεις:

  • Ισχύς: 600W
  • Τοποθέτηση: Τοίχου
  • Μήκος: 66.5cm
  • Ύψος: 40cm
  • Βάθος: 7.8cm
  • Λειτουργία ανοιχτού παραθύρου: απενεργοποιεί αυτόματα τη θερμάστρα όταν ανοίγει ένα παράθυρο
Ρυθμιζόμενος Θερμοστάτης

Πλάτος

Βάρος

Για χώρους έως

Ύψος

Τύπος Ανεμιστήρα

Ισχύς Θέρμανσης

Μήκος

Συνδέσεις

Wi-Fi

Είδος

Μέγιστη Ισχύς

Επίπεδα Ισχύος

Μήκος Καλωδίου

Χρώμα

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Θερμοπομπός Mill Glass WiFi GL600WIFI3 White”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Θερμοπομπός Mill Glass WiFi GL...

$162.80

Εξαντλημένο

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert