Need help? Call us:

+1 1800 212 3434

No products in the cart.

USB Hub Baseus UltraJoy Series Lite 4-Port USB-C Grey B0005280B811-11

Brand:
29 people are viewing this product right now

$25.20

Shipping calculated at checkout.
or

🔥 Buy More Save More!

Buy 3 items get 5% OFF
on each product
Estimated delivery:3 days
SKU: ACSBAS00466 Categories:
Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal Pay safely with Maestro Tooltip text
Guarantee Safe and Secure Payment Checkout

Ο διανομέας 4 θυρών Baseus UltraJoy Series Lite είναι ένα ευέλικτο και εξαιρετικά λειτουργικό αξεσουάρ. Διαθέτει επίσης θύρα RJ45 κατάλληλη για καλώδια Ethernet. Η χρήση της τεχνολογίας ψύξης Baseus (BCT) εξασφαλίζει βέλτιστες θερμοκρασίες λειτουργίας, ενώ τα έξυπνα ολοκληρωμένα κυκλώματα και οι πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων τεσσάρων στρώσεων παρέχουν πλήρη προστασία από παρεμβολές και ηλεκτροστατική εκφόρτιση. Το καλώδιο του διανομέα τελειώνει με βύσμα τύπου C.

Το Baseus UltraJoy Series Lite 4-Port Hub προσφέρει τρεις θύρες USB 3.0, η καθεμία με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 5 Gbps. Αυτό επιτρέπει την αστραπιαία μεταφορά αρχείων και την αποτελεσματική χρήση πολλών συσκευών ταυτόχρονα. Ο διανομέας υποστηρίζει τη λειτουργία On-The-Go (OTG), η οποία διευκολύνει τη χρήση διαφόρων περιφερειακών συσκευών όπως πληκτρολόγια, ποντίκια και μονάδες flash, ειδικά στα Windows. Αυτή η δυνατότητα αυξάνει την ευκολία του χρήστη και διευρύνει τις δυνατότητες της συσκευής.

Χάρη στη χρήση της τεχνολογίας BCT, ο διανομέας διατηρεί τη συσκευή σε βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας. Αυτό είναι το κλειδί για τη διατήρηση της απόδοσης και της σταθερότητας, ειδικά υπό έντονη χρήση. Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει τη μακροζωία και την αξιοπιστία της συσκευής. Η συσκευή υποστηρίζει σκληρούς δίσκους χωρητικότητας έως και 22 TB, κάτι που είναι ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό για χρήστες που ασχολούνται με μεγάλο όγκο δεδομένων. Αυτό καθιστά τον διανομέα 4 θυρών Baseus UltraJoy Series Lite ιδανική συσκευή για επαγγελματίες που εργάζονται με εκτεταμένα δεδομένα.

Ο διανομέας διαθέτει μια φωτεινή ένδειξη που ενημερώνει για την κατάσταση λειτουργίας, η οποία είναι ένα χρήσιμο στοιχείο για την παρακολούθηση της απόδοσης της συσκευής. Επιπλέον, τα ολοκληρωμένα έξυπνα κυκλώματα εξασφαλίζουν ομαλή και σταθερή λειτουργία του διανομέα ακόμη και κάτω από μεγάλο φορτίο. Ο κόμβος είναι συμβατός με μια ποικιλία λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Apple OS, Linux και Vista, αυξάνοντας την ευελιξία του. Το αλουμινένιο περίβλημά του προσδίδει κομψότητα και ανθεκτικότητα και το μήκος καλωδίου 19 cm εξασφαλίζει άνετη χρήση.

 

Τάση Εξόδου

Διαστάσεις Προϊόντος

Μήκος Καλωδίου

Συνδέσεις

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “USB Hub Baseus UltraJoy Series Lite 4-Port USB-C Grey B0005280B811-11”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

USB Hub Baseus UltraJoy Series...

$25.20

3 σε απόθεμα

You may add any content here from XStore Control Panel->Sales booster->Request a quote->Ask a question notification

At sem a enim eu vulputate nullam convallis Iaculis vitae odio faucibus adipiscing urna.

Ask an expert